Рецепт Грибне рагу на зиму

Рецепт Грибне рагу на зиму
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж взимку. Мій рецепт грибного рагу. просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть!

опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати "; Грибне рагу на зиму ";! Для рагу я беру зазвичай печериці, вони відмінно зберігаються, швидко готуються і дуже смачні! Рецепт підійде і для гливи, тільки час варіння потрібно трохи збільшити. Томатний сік можна замінити на томатний соус магазинний або томатну пасту, розведену водою. Я часто готую на томатному соку з жовтих або рожевих помідорів, смак ікри не змінюється, зате колір у баночок різний.

  • печериці— 600 грам
  • Цибуля ріпчаста— 200 грам
  • морква— 200 грам
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • Томатний сік або соус— 120 мілілітрів(можна замінити на томатну пасту з водою)
  • сіль, перець чорний мелений— За смаком
Грибне рагу на зиму - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. вимийте, очистіть овочі та гриби. приступимо!

Грибне рагу на зиму - фото крок 2 2. Поріжте не надто крупно гриби.

Грибне рагу на зиму - фото крок 3 3. Залийте їх холодною водою і проваріть 15 хвилин з моменту закипання.

Грибне рагу на зиму - фото крок 4 4. Поріжте дрібно цибулю, моркву натріть на дрібній тертці.

Грибне рагу на зиму - фото крок 5 5. Влийте в каструлю рослинне масло, на ньому обсмажити цибулю і моркву протягом 10 хвилин. Потім влийте томатний сік або соус, тушкуйте ще 10 хвилин.

Грибне рагу на зиму - фото крок 6 6. Готово!

Грибне рагу на зиму - фото крок 7 7. Гриби відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Покладіть до смажених овочів, перемішайте і протомитися 25 хвилин.

Грибне рагу на зиму - фото крок 8 8. Грибне рагу на зиму готове!

Грибне рагу на зиму - фото крок 9 9. Розкладіть рагу по стерильним баночках, закрутіть кришками і укутайте в ковдру, залиште повільно остигати. Після чого приберіть в прохолодне місце для зберігання.

Грибне рагу на зиму - фото крок 10 10. Грибне рагу на зиму готове!

Подібні рецепти

Грибне рагу з картопляними коржами

Телятина і грибне рагу

кількість порцій: 4 печериці— 500 грам цибуля ріпчаста— 2 штуки крем— 150 грам часник— 2 зубчики вершкове масло— 1 Ст. ложка винний оцет— 1 Ст. ложка картопля— 3 штуки молоко— 125 мілілітрів дріжджі— 1 Ст. ложка(свіжі) борошно пшеничне— 1 Склянка куряче яйце— 1 штука суміш перців— За смаком сіль—...

Грибне рагу з пастою

Грибне рагу з пастою

Рецепт приготування грибного рагу з беконом, спагетті, сиром і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі приготувати бекон на середньому вогні, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Відкласти в сторону. Додати цибулю, смажит...

Грибне пюре

Грибне пюре

Напевно, іноді всім нам хочеться побалувати себе чимось вишуканим і ніжним, але при цьому не сильно витратитися. Саме для таких випадків — простий рецепт грибного пюре, вам точно сподобається! опис приготування: В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму ха...

Грибне різотто з сиром

Грибне різотто з сиром

Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...

Грибне різотто

Грибне різотто

Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...