Рецепт Грибне рагу на зиму
Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж взимку. Мій рецепт грибного рагу. просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть!
опис приготування:
Хочу розповісти вам, як приготувати "; Грибне рагу на зиму ";! Для рагу я беру зазвичай печериці, вони відмінно зберігаються, швидко готуються і дуже смачні! Рецепт підійде і для гливи, тільки час варіння потрібно трохи збільшити. Томатний сік можна замінити на томатний соус магазинний або томатну пасту, розведену водою. Я часто готую на томатному соку з жовтих або рожевих помідорів, смак ікри не змінюється, зате колір у баночок різний.
- печериці— 600 грам
- Цибуля ріпчаста— 200 грам
- морква— 200 грам
- Рослинна олія— 100 мілілітрів
- Томатний сік або соус— 120 мілілітрів(можна замінити на томатну пасту з водою)
- сіль, перець чорний мелений— За смаком
2. Поріжте не надто крупно гриби.
3. Залийте їх холодною водою і проваріть 15 хвилин з моменту закипання.
4. Поріжте дрібно цибулю, моркву натріть на дрібній тертці.
5. Влийте в каструлю рослинне масло, на ньому обсмажити цибулю і моркву протягом 10 хвилин. Потім влийте томатний сік або соус, тушкуйте ще 10 хвилин.
6. Готово!
7. Гриби відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Покладіть до смажених овочів, перемішайте і протомитися 25 хвилин.
8. Грибне рагу на зиму готове!
9. Розкладіть рагу по стерильним баночках, закрутіть кришками і укутайте в ковдру, залиште повільно остигати. Після чого приберіть в прохолодне місце для зберігання.
10. Грибне рагу на зиму готове!
Подібні рецепти
Телятина і грибне рагу
кількість порцій: 4 печериці— 500 грам цибуля ріпчаста— 2 штуки крем— 150 грам часник— 2 зубчики вершкове масло— 1 Ст. ложка винний оцет— 1 Ст. ложка картопля— 3 штуки молоко— 125 мілілітрів дріжджі— 1 Ст. ложка(свіжі) борошно пшеничне— 1 Склянка куряче яйце— 1 штука суміш перців— За смаком сіль—...
Грибне рагу з пастою
Рецепт приготування грибного рагу з беконом, спагетті, сиром і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі приготувати бекон на середньому вогні, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Відкласти в сторону. Додати цибулю, смажит...
Грибне пюре
Напевно, іноді всім нам хочеться побалувати себе чимось вишуканим і ніжним, але при цьому не сильно витратитися. Саме для таких випадків — простий рецепт грибного пюре, вам точно сподобається! опис приготування: В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму ха...
Грибне різотто з сиром
Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...
Грибне різотто
Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...