Рецепт Грибне пюре

Рецепт Грибне пюре
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Напевно, іноді всім нам хочеться побалувати себе чимось вишуканим і ніжним, але при цьому не сильно витратитися. Саме для таких випадків — простий рецепт грибного пюре, вам точно сподобається!

опис приготування:

В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму харчування, — не переїдати жирного, солоного і взагалі усіляких шкідливих, адже можна їх замінити швидкими, економними і дуже корисними стравами! так, наприклад, ви в лічені хвилини зможете приготувати грибне пюре в домашніх умовах, — на обід або пізню вечерю таке блюдо підходить просто ідеально!

Як приготувати грибне пюре:

1. Насамперед гриби перебираємо і моєму, а цибуля і картопля моєму і чистимо.

2. Гриби можна просто розрізати на половинки, цибулю дрібно нашаткувати, а картоплю нарізати невеликими шматочками.

3. На сковороді розігріємо рослинне масло, і в ньому обсмажити спочатку цибулю до напівготовності, а потім — гриби. Солимо і перчимо до смаку.

4. Паралельно ставимо на плиту відварюватися картопля. Як тільки він буде готовий, — знімаємо з вогню. Води потрібно брати приблизно літр.

5. Суміш зі сковорідки потроху додаємо до картоплі. Ставимо знову на вогонь, і тримаємо, поки суміш не увариться і не загуснет трохи.

6. Додаємо потроху вершки, і додаємо ще солі і приправ, якщо хочете.

7. Знімаємо суміш з вогню, і подрібнюємо все разом блендером.

От і все! Розсипайте таке грибне пюре по тарілках, прикрасьте сметаною чи вершками, і можна кликати домашніх на смачний і здоровий вечерю! До речі, для діток найкраще таке грибне пюре в домашніх умовах подавати, посипавши сухариками, — з'їдається все відразу ж!


  • печериці— 400 грам
  • Картопля— 3 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • вершки— 1 Склянка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму харчування, — не переїдати жирного, солоного і взагалі усіляких шкідливих, адже можна їх замінити швидкими, економними і дуже корисними стравами! так, наприклад, ви в лічені хвилини зможете приготувати грибне пюре в домашніх умовах, — на обід або пізню вечерю таке блюдо підходить просто ідеально!

Як приготувати грибне пюре:

1. Насамперед гриби перебираємо і моєму, а цибуля і картопля моєму і чистимо.

2. Гриби можна просто розрізати на половинки, цибулю дрібно нашаткувати, а картоплю нарізати невеликими шматочками.

3. На сковороді розігріємо рослинне масло, і в ньому обсмажити спочатку цибулю до напівготовності, а потім — гриби. Солимо і перчимо до смаку.

4. Паралельно ставимо на плиту відварюватися картопля. Як тільки він буде готовий, — знімаємо з вогню. Води потрібно брати приблизно літр.

5. Суміш зі сковорідки потроху додаємо до картоплі. Ставимо знову на вогонь, і тримаємо, поки суміш не увариться і не загуснет трохи.

6. Додаємо потроху вершки, і додаємо ще солі і приправ, якщо хочете.

7. Знімаємо суміш з вогню, і подрібнюємо все разом блендером.

От і все! Розсипайте таке грибне пюре по тарілках, прикрасьте сметаною чи вершками, і можна кликати домашніх на смачний і здоровий вечерю! До речі, для діток найкраще таке грибне пюре в домашніх умовах подавати, посипавши сухариками, — з'їдається все відразу ж!


Подібні рецепти

Грибне рагу з картопляними коржами

Грибне масло з зеленню

кількість порцій: 4 печериці— 500 грам цибуля ріпчаста— 2 штуки крем— 150 грам часник— 2 зубчики вершкове масло— 1 Ст. ложка винний оцет— 1 Ст. ложка картопля— 3 штуки молоко— 125 мілілітрів дріжджі— 1 Ст. ложка(свіжі) борошно пшеничне— 1 Склянка куряче яйце— 1 штука суміш перців— За смаком сіль—...

Грибне різотто

Грибне різотто

Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...

Грибне рагу на зиму

Грибне рагу на зиму

Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж взимку. Мій рецепт грибного рагу. просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати "; Грибне рагу на зиму ";! Для рагу я беру зазвичай печериці, вон...

Грибне рагу з пастою

Грибне рагу з пастою

Рецепт приготування грибного рагу з беконом, спагетті, сиром і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі приготувати бекон на середньому вогні, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Відкласти в сторону. Додати цибулю, смажит...

Грибне різотто з сиром

Грибне різотто з сиром

Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...