Рецепт Грибне рагу з пастою

Рецепт Грибне рагу з пастою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування грибного рагу з беконом, спагетті, сиром і петрушкою.


опис приготування:

У великій каструлі приготувати бекон на середньому вогні, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Відкласти в сторону.

Додати цибулю, смажити до золотистого кольору, приблизно 1 хвилину. Додати гриби ,накрити кришкою. смажити, поки рідина не випарується, близько 20 хвилин.

Додати томатну пасту, чебрець і 2 чашки води, накрити кришкою. готувати, поки соус не загусне, від 10 до 15 хвилин. Додати петрушку і оцет. Додати бекон, залишивши кілька шматочків для гарніру, якщо це необхідно.

Тим часом відварити макарони, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Змішати макарони з грибним рагу. Посипати беконом і сиром, якщо це необхідно.


  • бекону— 4 скибочки
  • невеликі цибулини— 2 штуки
  • грибів Кремінь— 600 грам(розрізаних на 4 частини )
  • білих грибів— 600 грам(розрізаних на 4 частини )
  • томатної пасти— 1/4 склянки
  • сушеного чебрецю— 2 чайних ложки
  • посіченою свіжої петрушки— 1/4 склянки
  • червоного винного оцту— 2 чайних ложки
  • спагетті— 330 грам
У великій каструлі приготувати бекон на середньому вогні, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Відкласти в сторону.

Додати цибулю, смажити до золотистого кольору, приблизно 1 хвилину. Додати гриби ,накрити кришкою. смажити, поки рідина не випарується, близько 20 хвилин.

Додати томатну пасту, чебрець і 2 чашки води, накрити кришкою. готувати, поки соус не загусне, від 10 до 15 хвилин. Додати петрушку і оцет. Додати бекон, залишивши кілька шматочків для гарніру, якщо це необхідно.

Тим часом відварити макарони, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Змішати макарони з грибним рагу. Посипати беконом і сиром, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Грибне рагу з картопляними коржами

Телятина і грибне рагу

кількість порцій: 4 печериці— 500 грам цибуля ріпчаста— 2 штуки крем— 150 грам часник— 2 зубчики вершкове масло— 1 Ст. ложка винний оцет— 1 Ст. ложка картопля— 3 штуки молоко— 125 мілілітрів дріжджі— 1 Ст. ложка(свіжі) борошно пшеничне— 1 Склянка куряче яйце— 1 штука суміш перців— За смаком сіль—...

Грибне рагу на зиму

Грибне рагу на зиму

Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж взимку. Мій рецепт грибного рагу. просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати "; Грибне рагу на зиму ";! Для рагу я беру зазвичай печериці, вон...

Грибне пюре

Грибне пюре

Напевно, іноді всім нам хочеться побалувати себе чимось вишуканим і ніжним, але при цьому не сильно витратитися. Саме для таких випадків — простий рецепт грибного пюре, вам точно сподобається! опис приготування: В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму ха...

Грибне різотто з сиром

Грибне різотто з сиром

Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...

Грибне різотто

Грибне різотто

Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...