Рецепт Яловичий стейк з сальсою і квасолею
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею.
опис приготування:
приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем.
приготувати яловичину. У маленькій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Приправити стейк сіллю і перцем. смажити, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти стейк на блюдо і дати 5 хвилин. Подавати з соусом.
Тим часом в маленькій каструлі довести підсолену воду до кипіння на сильному вогні. Додати зелену квасолю, накрити кришкою і варити до готовності, близько 5 хвилин. Злити воду і перемішати з залишилася чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Подавати з яловичиною.
- петрушки, крупно нарізаною— 1/3 склянки
- каперсів— 1 Ст. ложка
- фарша лука-шалот— 1 Ст. ложка
- білого винного оцту— 2 чайних ложки
- гірчиці— 1 Чайна ложка
- сіль і мелений перець— — За смаком
- рослинної олії— 3 чайних ложки
- стейк з яловичини— 1 штука(180-240 г)
- зеленої квасолі— 120 грам
приготувати яловичину. У маленькій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Приправити стейк сіллю і перцем. смажити, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти стейк на блюдо і дати 5 хвилин. Подавати з соусом.
Тим часом в маленькій каструлі довести підсолену воду до кипіння на сильному вогні. Додати зелену квасолю, накрити кришкою і варити до готовності, близько 5 хвилин. Злити воду і перемішати з залишилася чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Подавати з яловичиною.
Подібні рецепти
Куряче філе на грилі з ананасною сальсою
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Яловичий стейк з пікантним картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку...
Яловичий стейк в соусі «терияки»
Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...
Стейк яловичий в духовці
Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...