Рецепт Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Рецепт Яловичий стейк з сальсою і квасолею
Кількість порцій: 1 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею.


опис приготування:

приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем.

приготувати яловичину. У маленькій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Приправити стейк сіллю і перцем. смажити, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти стейк на блюдо і дати 5 хвилин. Подавати з соусом.

Тим часом в маленькій каструлі довести підсолену воду до кипіння на сильному вогні. Додати зелену квасолю, накрити кришкою і варити до готовності, близько 5 хвилин. Злити воду і перемішати з залишилася чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Подавати з яловичиною.


  • петрушки, крупно нарізаною— 1/3 склянки
  • каперсів— 1 Ст. ложка
  • фарша лука-шалот— 1 Ст. ложка
  • білого винного оцту— 2 чайних ложки
  • гірчиці— 1 Чайна ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • рослинної олії— 3 чайних ложки
  • стейк з яловичини— 1 штука(180-240 г)
  • зеленої квасолі— 120 грам
приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем.

приготувати яловичину. У маленькій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Приправити стейк сіллю і перцем. смажити, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти стейк на блюдо і дати 5 хвилин. Подавати з соусом.

Тим часом в маленькій каструлі довести підсолену воду до кипіння на сильному вогні. Додати зелену квасолю, накрити кришкою і варити до готовності, близько 5 хвилин. Злити воду і перемішати з залишилася чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Подавати з яловичиною.


Подібні рецепти

Яловичий стейк з чилі і салатом

Куряче філе на грилі з ананасною сальсою

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку...

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...

Стейк яловичий в духовці

Стейк яловичий в духовці

Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...