Рецепт Свиняча печінка під сметаною

Рецепт Свиняча печінка під сметаною
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування свинячої печінки, тушкованої з цибулею, сметаною, часником і гірчицею. Якщо вам потрібен перевірений рецепт, свиняча печінка по якому вийде дійсно смачною, цей — підійде.

опис приготування:

Дуже хороший рецепт — свиняча печінка під сметаною виходить дуже ніжною і м'якою. На гарнір до неї добре подавати картопляне пюре.

приготування:

Промити печінку під струменем холодної води. Нарізати на середні шматочки і викласти в холодне молоко. Дати постояти близько 30 хвилин. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати подрібнену цибулю і шматочки печінки. Смажити протягом 10 хвилин. Змішати сметану з гірчицею і борошном, залити отриманою масою печінку. Посипати спеціями за смаком, додати пропущений через прес часник, подрібнену петрушку і тушкувати до готовності. Подавати печінку з картопляним пюре.


  • свинячої печінки— 400 грам
  • цибулини— 2 штуки
  • часнику— 1 зубчик
  • сметани— 200 мілілітрів
  • гірчиці— 1 Чайна ложка
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • молока— 100 мілілітрів
  • гілочки петрушки— 2 штуки
  • рослинна олія— За смаком
  • сіль і спеції— За смаком
Дуже хороший рецепт — свиняча печінка під сметаною виходить дуже ніжною і м'якою. На гарнір до неї добре подавати картопляне пюре.

приготування:

Промити печінку під струменем холодної води. Нарізати на середні шматочки і викласти в холодне молоко. Дати постояти близько 30 хвилин. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати подрібнену цибулю і шматочки печінки. Смажити протягом 10 хвилин. Змішати сметану з гірчицею і борошном, залити отриманою масою печінку. Посипати спеціями за смаком, додати пропущений через прес часник, подрібнену петрушку і тушкувати до готовності. Подавати печінку з картопляним пюре.


Подібні рецепти

Яловича печінка по-швидкому

Смажена печінка свиняча

кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...

Яловича печінка з картоплею

Яловича печінка з картоплею

Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником. опис приготування: 1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку. 2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в ...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...

Свиняча корейка з травами

Свиняча корейка з травами

Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...