Рецепт Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом
Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто.
опис приготування:
Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його попередньо до рум'янцю - так ананас стане м'якше і яскравіше за смаком. Свинина виходить м'якою і соковитою, а в поєднанні з пряним кисло-солодким соусом… смачно!
- свиняча вирізка— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Перець солодкий— 1 штука
- Перець угорський среднеострие— 1/2 штуки
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- суміш прянощів— 1,5 чайних ложки(китайська суміш 5 спецій)
- імбир свіжий— 4 скибочки
- олія кунжутна— 2 чайних ложки
- Устричний соус— 1 Ст. ложка
- сироп цукровий— 1 Ст. ложка
- Оцет рисовий білий— 1 Ст. ложка
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- Ананасовий сік— 4-5 Ст. ложок(або сироп від консервованих ананасів)
- Томатна паста— 1 Чайна ложка
- Крохмаль кукурудзяний— 1/2 чайних ложки
Розігрійте сковороду-гриль, змастіть кунжутним маслом і обсмажте вирізку з усіх боків до рум'янцю. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть нагрів нижче середнього і смажте м'ясо, часом перевертаючи, хвилин 10-15. Перевірте проколом готовність м'яса - сік повинен бути абсолютно прозорим! Готове м'ясо загорніть у фольгу і збережіть теплим.
У сковороду викладіть нарізані пелюстками цибулю і перці, додайте шматочки ананаса і рубаний імбир. Обсмажте при помішуванні до легкої скоринки.
Додайте устричний і соєвий соус, сироп, рисовий оцет, ананасовий сік і томатну пасту. Всипте залишок пряної суміші. Добре перемішайте і проваріть соус хвилини 2-3. Потім розведіть крохмаль в 50 мл води і додайте в соус, довести до zagusteniâ.
На тарілку покладіть соус з овочами, зверху викладіть вирізку, звільнивши її від нитки. Частина вирізки тонко наріжте і посипте блюдо зверху шинкованою зеленою цибулею. Подавайте відразу ж!
Подібні рецепти
Самса по-казахськи
Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...
Свиняча вирізка на грилі
Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...
Свиняча вирізка на сковороді
Рецепт присвячується всім любителям м'яса. Сьогодні я розповім, як приготувати свинячу вирізку на сковороді так, ніби це блюдо ресторанного рівня! Ви точно зачаруєте їм гостей і домочадців! опис приготування: Для ідеального приготування раджу взяти свіже, а не морожене м'ясо, яке потрібно злег...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...
Свиняча корейка з інжиром і винним соусом
Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...