Рецепт Свиняча відбивна

Рецепт Свиняча відбивна
Час приготування: 25 хв.
Простий рецепт відбивних для шанувальників смаженої свининки. Покрокове приготування з фотографіями.

кількість порцій: 8
  • свинячі відбивні— 8 штук
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • чорний перець— 1 Чайна ложка
  • каєнський перець— 1 щіпка(за смаком)
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
Свиняча відбивна - фото крок 1 змішати борошно, сіль, чорний і кайенский перець.

Свиняча відбивна - фото крок 2 Приправити кожен шматочок свинини.

Свиняча відбивна - фото крок 3 Обваляти відбивні в суміші борошна і перцю.

Свиняча відбивна - фото крок 4 У розігріту сковороду залити рослинне масло.

Свиняча відбивна - фото крок 5 Розтопити шматочок вершкового масла.

Свиняча відбивна - фото крок 6 Обсмажувати м'ясо близько 3 хвилин з одного боку.

Свиняча відбивна - фото крок 7 Перевернути щипцями і готувати ще близько 2 хвилин.

Свиняча відбивна - фото крок 8 Як гарнір можна подати картопляне пюре чи макаронні вироби.

Подібні рецепти

Свиняча відбивна зі спагеті

Свиняча відбивна на грилі

Рецепт приготування другої страви складається з декількох відбивних (свинина) і спагетті з смаженим часником. кількість порцій: 2 свиняча відбивна— 2 штуки спагетті— 450 грам оливкова олія— 1/2 склянки часник— 2 Ст. ложки червоний перець— 1 Ст. ложка Відварити спагетті в киплячій підсолені...

Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі

Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі

Рецепт приготування свинячої відбивної, загорнутої в бекон, в пікантному соусі. Дійсно пікантне і оригінальне блюдо,можна подати на будь-який святковий стіл. опис приготування: Розігріти жаровню духовки і встановити стійку приблизно в 6 дюймах від джерела тепла. Оберніть кожну свинячу відбивну...

Фарширована свиняча вирізка

Фарширована свиняча вирізка

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Грудинка свиняча тушкована

Грудинка свиняча тушкована

Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою. опис приготування: гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким....

Свиняча голова запечена в духовці

Свиняча голова запечена в духовці

розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...