Рецепт Свиняча відбивна
Простий рецепт відбивних для шанувальників смаженої свининки. Покрокове приготування з фотографіями.
кількість порцій: 8
- свинячі відбивні— 8 штук
- сіль— 1 Чайна ложка
- чорний перець— 1 Чайна ложка
- каєнський перець— 1 щіпка(за смаком)
- вершкове масло— 1 Ст. ложка
Приправити кожен шматочок свинини.
Обваляти відбивні в суміші борошна і перцю.
У розігріту сковороду залити рослинне масло.
Розтопити шматочок вершкового масла.
Обсмажувати м'ясо близько 3 хвилин з одного боку.
Перевернути щипцями і готувати ще близько 2 хвилин.
Як гарнір можна подати картопляне пюре чи макаронні вироби.
Подібні рецепти
Свиняча відбивна на грилі
Рецепт приготування другої страви складається з декількох відбивних (свинина) і спагетті з смаженим часником. кількість порцій: 2 свиняча відбивна— 2 штуки спагетті— 450 грам оливкова олія— 1/2 склянки часник— 2 Ст. ложки червоний перець— 1 Ст. ложка Відварити спагетті в киплячій підсолені...
Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі
Рецепт приготування свинячої відбивної, загорнутої в бекон, в пікантному соусі. Дійсно пікантне і оригінальне блюдо,можна подати на будь-який святковий стіл. опис приготування: Розігріти жаровню духовки і встановити стійку приблизно в 6 дюймах від джерела тепла. Оберніть кожну свинячу відбивну...
Фарширована свиняча вирізка
Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...
Грудинка свиняча тушкована
Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою. опис приготування: гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким....
Свиняча голова запечена в духовці
розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...