Рецепт Яловичий стейк з пікантним картоплею

Рецепт Яловичий стейк з пікантним картоплею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку масла. На великому аркуші для випічки викласти картоплю з часниковою сумішшю. Випікати до коричневого кольору на нижній стороні, від 20 до 25 хвилин.

Тим часом нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Приправити м'ясо сіллю і перцем. готувати від 3 до 6 хвилин з кожного боку (в залежності від товщини стейка). Викласти на блюдо.

Поки стейк готується, зробити салат. У великій мисці збити оцет, гірчицю і масло, що залишилося, посолити і поперчити. Додати крес-салат і перемішати. Подавати стейки з картоплею і салатом.


  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • красного молодого картофеля— 650 грам
  • яловичого стейка— 650 грам(разрезанного на 4 рівні частини)
  • червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
  • гірчиці— 1 Чайна ложка
  • пучка кресс-салата— 2 штуки
Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку масла. На великому аркуші для випічки викласти картоплю з часниковою сумішшю. Випікати до коричневого кольору на нижній стороні, від 20 до 25 хвилин.

Тим часом нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Приправити м'ясо сіллю і перцем. готувати від 3 до 6 хвилин з кожного боку (в залежності від товщини стейка). Викласти на блюдо.

Поки стейк готується, зробити салат. У великій мисці збити оцет, гірчицю і масло, що залишилося, посолити і поперчити. Додати крес-салат і перемішати. Подавати стейки з картоплею і салатом.


Подібні рецепти

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Румунський яблучний пиріг

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...

Стейк яловичий в духовці

Стейк яловичий в духовці

Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...