Рецепт Яловичий стейк з пікантним картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом.
опис приготування:
Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку масла. На великому аркуші для випічки викласти картоплю з часниковою сумішшю. Випікати до коричневого кольору на нижній стороні, від 20 до 25 хвилин.
Тим часом нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Приправити м'ясо сіллю і перцем. готувати від 3 до 6 хвилин з кожного боку (в залежності від товщини стейка). Викласти на блюдо.
Поки стейк готується, зробити салат. У великій мисці збити оцет, гірчицю і масло, що залишилося, посолити і поперчити. Додати крес-салат і перемішати. Подавати стейки з картоплею і салатом.
- зубчики часнику— 2 штуки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- красного молодого картофеля— 650 грам
- яловичого стейка— 650 грам(разрезанного на 4 рівні частини)
- червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
- гірчиці— 1 Чайна ложка
- пучка кресс-салата— 2 штуки
Тим часом нагріти велику неглибоку сковороду на сильному вогні. Приправити м'ясо сіллю і перцем. готувати від 3 до 6 хвилин з кожного боку (в залежності від товщини стейка). Викласти на блюдо.
Поки стейк готується, зробити салат. У великій мисці збити оцет, гірчицю і масло, що залишилося, посолити і поперчити. Додати крес-салат і перемішати. Подавати стейки з картоплею і салатом.
Подібні рецепти
Румунський яблучний пиріг
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з сальсою і квасолею
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...
Яловичий стейк в соусі «терияки»
Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...
Стейк яловичий в духовці
Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...