Рецепт Стейк на грилі в маринаді
Рецепт приготування обсмаженого на грилі яловичого стейка в маринаді з бальзамічного оцту, цукру, часнику і розмарину.
опис приготування:
У зачиненій пластиковому пакеті або неглибокому посуді об'єднати оцет, цукор, часник, розмарин, 1 чайну ложку крупної солі і 1/2 чайної ложки перцю. Наколоти стейк на вилки і занурити в маринад. Маринувати при кімнатній температурі протягом 15 хвилин або накрити кришкою і зберігати в холодильнику до 1 дня.
Нагріти гриль до високої температури, злегка змастити маслом грати. Прибрати м'ясо з маринаду, дозволяючи стекти зайвої рідини. Обсмажувати стейк на грилі від 2 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти яловичину на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти 5 хвилин перед подачею.
- світло-коричневого цукру— 2 Ст. ложки
- зубчики часнику— 2 штуки
- измельченного сушеного розмарина— 1 Чайна ложка
- сіль і мелений перець— — За смаком
- яловичого стейка— 650 грам(разрезанного на 4 рівні частини)
Нагріти гриль до високої температури, злегка змастити маслом грати. Прибрати м'ясо з маринаду, дозволяючи стекти зайвої рідини. Обсмажувати стейк на грилі від 2 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти яловичину на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати постояти 5 хвилин перед подачею.
Подібні рецепти
Картопля на грилі в маринаді
Останнім часом я так полюбила робити м'ясо і птицю в азіатському стилі. У таких варіантах обов'язково складається пряний соус з яскравих смаків. Це завжди дає страві родзинку. Спробуйте і ви! опис приготування: Нижче для вас я підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати яловичину в мар...
Стейки в зеленому маринаді
Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...
Шашлик в цибульному маринаді з мінералкою
Класичний шашлик готується з м'яса свинини, яке досить жирне і ніжне. М'ясо прекрасно вбирає в себе аромат цибулі і стає ніжніше від газів мінералки. опис приготування: Для цього рецепта м'ясо вибираємо молоде і свіже. Бажано взяти окіст або шию. В процесі маринування солити не треба, так як м...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...