Рецепт Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей.
опис приготування:
Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-французьки, проте, тут є і свої особливості. Принаймні, смак значно відрізняється, напевно, завдяки використанню вершкового масла, а в деяких варіантах цієї страви додаються гриби, так що тут можете трохи поекспериментувати, а я розповім вам, як приготувати яловичину по-купецькому в класичній варіанті.
- Яловичина без кісток— 600 грам
- крем— 6 Ст. ложок
- сир— 100 грам
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Теперь тщательно отбиваем каждый кусочек.
М'ясо солимо і перчимо, намазываем со всех сторон сметаной. В форму для запекания вливаем растопленное масло, выкладываем предварительно нарезанный кольцами лук, а на лук раскладываем говядину.
И затем на каждый кусочек мяса выкладываем тертый сыр. Накрываем фольгой и ставим в разогретую до 180 градусів духовку. Готовим около часа.
Затем украшаем готовое блюдо свежей зеленью и подаем к столу.
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-мексиканськи
Jguçaya, ароматна і яскрава мексиканська кухня, звичайно, на любителя. Однак, якщо вже ви є таким, то це чудове блюдо в кращих традиціях Мексики, безсумнівно, вам сподобається. опис приготування: Я вважаю, що все в цьому житті треба спробувати, звичайно ж, в межах розумного. Тому я вам рекомен...