Рецепт Яловичі реберця в томатному соусі

Рецепт Яловичі реберця в томатному соусі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 4 г. 10 хв.
Рецепт приготування яловичих реберець з пастою Феттучіні, томатним соусом, часником, цибулею, вином, помідорами, сиром і петрушкою.

опис приготування:

Приготування цієї страви займає багато часу, але кінцевий результат того вартий!

  • яловичих ребер— 8 штук
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • Сіль і перець— — За смаком
  • цукру— 1 Ст. ложка
  • часнику— 4 зубчики
  • цибулина— 1 штука
  • червоного або білого вина— 1 Склянка
  • банку (600 г) помідорів— 1 штука
  • банку (400 г) томатного соусу— 1 штука
  • солі— 1 Чайна ложка
  • червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
  • меленого чебрецю— 1/4 чайних ложки
  • пасти Феттучіні— 450 грам
Яловичі реберця в томатному соусі - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 135 градусів. подрібнити часник. Нарізати цибулину кубиками. Натерти сир, нарубати петрушку. Нагріти оливкова олія у великій каструлі на середньому вогні. Посипати реберця сіллю і перцем. Обсмажувати в маслі близько 1 1/2 або 2 хвилини з кожного боку. Зняти з вогню і викласти на блюдо.

Яловичі реберця в томатному соусі - фото крок 2 2. злити масло. Додати часник і цибулю в каструлю. Перемішати і готувати 1-2 хвилини. Потім додати помідори, томатний соус, вино, сіль, червоний перець, чебрець. Перемішати до однорідності. Щипцями викласти реберця назад в каструлю, занурюючи їх якомога більше в соус. Накрити і помістити в духовку. гасити від 3 1/2 до 4 годин. Реберця повинні бути ніжними. Готовим реберцям дати охолонути, потім щільно закрити і поставити в холодильник. Дати каструлі з соусом охолонути трохи, потім помістити в холодильник на кілька годин або на ніч.

Яловичі реберця в томатному соусі - фото крок 3 3. Перед подачею нагріти реберця в сковороді. Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці.

Яловичі реберця в томатному соусі - фото крок 4 4. Викласти макаронні вироби на велике блюдо, залити зверху томатним соусом і викласти реберця. Посипати трохи сиром Пармезан зверху, а також дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Подібні рецепти

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Тушковані яловичі реберця в мультиварці

Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...

Яловичі реберця в червоному винному соусі

Яловичі реберця в червоному винному соусі

Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...