Рецепт Яловичі реберця в томатному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з пастою Феттучіні, томатним соусом, часником, цибулею, вином, помідорами, сиром і петрушкою.
опис приготування:
Приготування цієї страви займає багато часу, але кінцевий результат того вартий!
- яловичих ребер— 8 штук
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- Сіль і перець— — За смаком
- цукру— 1 Ст. ложка
- часнику— 4 зубчики
- цибулина— 1 штука
- червоного або білого вина— 1 Склянка
- банку (600 г) помідорів— 1 штука
- банку (400 г) томатного соусу— 1 штука
- солі— 1 Чайна ложка
- червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
- меленого чебрецю— 1/4 чайних ложки
- пасти Феттучіні— 450 грам
2. злити масло. Додати часник і цибулю в каструлю. Перемішати і готувати 1-2 хвилини. Потім додати помідори, томатний соус, вино, сіль, червоний перець, чебрець. Перемішати до однорідності. Щипцями викласти реберця назад в каструлю, занурюючи їх якомога більше в соус. Накрити і помістити в духовку. гасити від 3 1/2 до 4 годин. Реберця повинні бути ніжними. Готовим реберцям дати охолонути, потім щільно закрити і поставити в холодильник. Дати каструлі з соусом охолонути трохи, потім помістити в холодильник на кілька годин або на ніч.
3. Перед подачею нагріти реберця в сковороді. Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці.
4. Викласти макаронні вироби на велике блюдо, залити зверху томатним соусом і викласти реберця. Посипати трохи сиром Пармезан зверху, а також дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Подібні рецепти
Тушковані яловичі реберця в мультиварці
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...
Яловичі реберця в червоному винному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...
Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...