Рецепт Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо.
опис приготування:
відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і часник подрібніть, і пасеруйте на залишках жиру після реберець, потім додайте помідори, томатний соус, вино, сіль, червоний перець, чебрець. все перемішайте, помістіть в суміш реберця і відправте в духовку на 3,5 годин 135 градусах. Готові реберця подайте з відвареної пастою і вийшов томатним соусом, посипавши тертим сиром і петрушкою. Смачного!
- консервовані помідори— 800 грам
- Томатний соус— 400 грам
- яловичі ребра— 8 штук
- вино— 1 Склянка
- Цибуля— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Червоний перець— 1 щіпка
- мелений чебрець— 1 щіпка
- сіль, перець— За смаком
У сотейнику розігрійте оливкову олію і обсмажте реберця з усіх боків по 2 хвилини. Потім вийміть їх на тарілку, а жир злийте.
Цибулю і часник подрібніть, і пасеруйте на залишках жиру, потім додайте помідори, томатний соус, вино, сіль, червоний перець, чебрець. все перемішайте.
Через пару хвилин покладіть в соус ребра, трохи прогрійте, а потім відправте в духовку на 3,5 годин 135 градусах. Готові реберця подайте з відвареної пастою і вийшов томатним соусом, посипавши тертим сиром і петрушкою.
Подібні рецепти
Тушковані яловичі реберця в мультиварці
Рецепт приготування яловичих реберець з пастою Феттучіні, томатним соусом, часником, цибулею, вином, помідорами, сиром і петрушкою. опис приготування: Приготування цієї страви займає багато часу, але кінцевий результат того вартий! яловичих ребер— 8 штук оливкового масла— 2 Ст. ложки Сіль і...
Яловичі реберця, тушковані з картоплею
яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування. опис приготування: Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / ...
Яловичі реберця тушковані
Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...
Яловичі реберця в червоному винному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...
Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...