Рецепт Суп-пюре з перцю

Рецепт Суп-пюре з перцю
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Суп-пюре з перцю — дуже красивий і оригінальний крем-суп, який відразу подається з салатом. думаю, цей покроковий рецепт супу-пюре з перцю з фото вас надихне на приготування страви — спробуйте!

опис приготування:

Отже, суп-пюре з перцю — чудове блюдо коралового кольору. Суп готується трохи більше години, але зате який красивий він виходить. просто неймовірний! Подається суп-пюре з перцю дуже оригінальним чином — з крабовим салатом. Тільки крабовий салат ми викладаємо нема на окрему тарілочку, а кладемо його відразу в суп Коли перший раз готувала — дуже сумнівалася, але сумніви були марними. Мені дуже сподобався такий спосіб подачі і я не пошкодувала про свій експеримент. Не тільки я була в захваті, але і всі хто їв мій суп-пюре з перцю. Втім, якщо вас така ідея все ж бентежить, беріть на озброєння сам рецепт супу-пюре з перцю, а салат для подачі документів не готуйте. Сам суп теж неймовірно смачний, а все інше — це вже естетичних потреб заради. вдалого приготування!


  • Болгарський перець— 3 штуки(червоного кольору)
  • овочевий бульйон— 600 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Вершкове масло— 20 грам
  • вершки— 100 мілілітрів
  • Крабові палички— 9 штук
  • крем— 4 Ст. ложки
  • Пучок зеленої цибулі— 1 штука
  • сіль, перець— — За смаком
  • сіль, перець— — За смаком
Суп-пюре з перцю - фото крок 1 Перці гарненько промиваємо, удаляем плодоножку, вынимаем семена и запекаем в духовке при 180 градусах близько 20 хвилин.

Суп-пюре з перцю - фото крок 2 В кастрюле с толстым дном растапливаем сливочное масло и отправляем туда нарезанный кубиками перец и четвертькольцами лук.

Суп-пюре з перцю - фото крок 3 Обжариваем до появления золотистого оттенка.

Суп-пюре з перцю - фото крок 4 Затем овощи заливаем овощным бульоном, накрываем крышкой и варим на медленном огне около 30 хвилин.

Суп-пюре з перцю - фото крок 5 Суп немного остужаем и при помощи блендера измельчаем до однородной массы. Соли и перчим по вкусу.

Суп-пюре з перцю - фото крок 6 Затем в суп добавляем разогретые сливки и хорошенько все перемешиваем.

Суп-пюре з перцю - фото крок 7 Затем готовим салат. Мелко нарезаем крабовые палочки и рубим зеленый лук. Змішуємо зі сметаною, додаємо сіль за смаком.

Суп-пюре з перцю - фото крок 8 В суповую тарелку при помощи металлического кольца выкладываем салат.

Суп-пюре з перцю - фото крок 9 В тарелку аккуратно наливаем крем-суп из перца, прикрашаємо зеленою цибулею і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з болгарського перцю

Суп з печеного перцю

Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...

Суп з перцю з ковбасою

Суп з перцю з ковбасою

Рецепт суп з ковбасою — приготування першої страви з перцем, майораном і ковбасою. Суп дуже ситний і смачний! опис приготування: Весь наявний солодкий перець розрізається уздовж, після чого видаляються всі плодоніжки і серцевини з насінням. Решта насіння видаліть, промивши перець. Кожна полови...

Шашлик з болгарського перцю

Шашлик з болгарського перцю

Шашлик з болгарського перцю подається як овочевого гарніру. Перець знадобиться різнокольоровий, любителям гострих відчуттів раджу включити в рецепт і чилі. Приготуйте цей незвичайний шашлик, смачно! опис приготування: Купіть різнокольоровий болгарський перець — жовтий, помаранчевий, зелений, ч...

Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фін...

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...