Рецепт Яловичі реберця в червоному винному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином.
опис приготування:
Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани.
- яловичих ребер— 2.7 кілограма
- сіль і чорний перець— — За смаком
- борошна— 1/4 склянки
- оливкового масла— 1/2 склянки
- лука— 3 склянки
- часнику— 8 зубчиків
- в'ялених помідорів— 100 грам
- гілочок чебрецю— 1/4 склянки
- гілочок шавлії— 5 штук
- лаврового листя— 5 штук
2. Додати решту 1/4 склянки олії в каструлю. Додати цибулю, ріпу, морква, селера і часник, варити до м'якості і золотистого кольору, часто помішуючи, близько 12 хвилин. Додати в'ялені помідори і зелень, перемішати.
3. Повернути ребра в каструлю, виклавши в один шар. Додати вино і тушкувати близько 5 хвилин. Додати бульйон, накрити кришкою і довести до кипіння.
4. Помістити каструлю в духовку і готувати, поки ребра не стануть м'якими, приблизно за 2 годину. Дати постояти під кришкою при кімнатній температурі 15 хвилин.
5. Викласти ребра у велику миску, подрібнити м'ясо, видалити гілки зелені. Пропустити соус через сито і повернути в каструлю. Приправити соус за смаком сіллю і перцем і декількома краплями бальзамічного оцту. нагріти соус. Повернути ребра в каструлю, накрити кришкою і тушкувати, поки не нагріється, близько 5 хвилин. Страву можна зробити за 1 день вперед. Поставити в холодильник, накривши кришкою, а потім нагріти на середньому вогні, акуратно помішуючи, 15 хвилин.
Подібні рецепти
Тушковані яловичі реберця в мультиварці
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...
Яловичі реберця в томатному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з пастою Феттучіні, томатним соусом, часником, цибулею, вином, помідорами, сиром і петрушкою. опис приготування: Приготування цієї страви займає багато часу, але кінцевий результат того вартий! яловичих ребер— 8 штук оливкового масла— 2 Ст. ложки Сіль і...
Яловичина у винному соусі
Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...
Стейк у винному соусі
Стейк у винному соусі готується на грилі в духовці. Не хвилюйтесь, в будь-який духовці можна спорудити мангал. Це зовсім нескладно! Соус ми приготуємо з червоного вина, винного оцту і хрону. смакота! опис приготування: Стейк у винному соусі готується в два етапи — маринування і запікання. Мари...
Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...