Рецепт Яловичі реберця в червоному винному соусі

Рецепт Яловичі реберця в червоному винному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином.

опис приготування:

Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани.

  • яловичих ребер— 2.7 кілограма
  • сіль і чорний перець— — За смаком
  • борошна— 1/4 склянки
  • оливкового масла— 1/2 склянки
  • лука— 3 склянки
  • часнику— 8 зубчиків
  • в'ялених помідорів— 100 грам
  • гілочок чебрецю— 1/4 склянки
  • гілочок шавлії— 5 штук
  • лаврового листя— 5 штук
Яловичі реберця в червоному винному соусі - фото крок 1 1. нарізати цибулю, селера і моркву. Нарізати ріпу кубиками. Очистити часник. Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти ребра на деко, посипати сіллю і перцем. посипати борошном. нагріти 1/4 склянки олії у великій каструлі на сильному вогні. Обсмажити ребра в кілька партій, поки не підрум'яняться, близько 10 хвилин на партію. Викласти на деко.

Яловичі реберця в червоному винному соусі - фото крок 2 2. Додати решту 1/4 склянки олії в каструлю. Додати цибулю, ріпу, морква, селера і часник, варити до м'якості і золотистого кольору, часто помішуючи, близько 12 хвилин. Додати в'ялені помідори і зелень, перемішати.

Яловичі реберця в червоному винному соусі - фото крок 3 3. Повернути ребра в каструлю, виклавши в один шар. Додати вино і тушкувати близько 5 хвилин. Додати бульйон, накрити кришкою і довести до кипіння.

Яловичі реберця в червоному винному соусі - фото крок 4 4. Помістити каструлю в духовку і готувати, поки ребра не стануть м'якими, приблизно за 2 годину. Дати постояти під кришкою при кімнатній температурі 15 хвилин.

Яловичі реберця в червоному винному соусі - фото крок 5 5. Викласти ребра у велику миску, подрібнити м'ясо, видалити гілки зелені. Пропустити соус через сито і повернути в каструлю. Приправити соус за смаком сіллю і перцем і декількома краплями бальзамічного оцту. нагріти соус. Повернути ребра в каструлю, накрити кришкою і тушкувати, поки не нагріється, близько 5 хвилин. Страву можна зробити за 1 день вперед. Поставити в холодильник, накривши кришкою, а потім нагріти на середньому вогні, акуратно помішуючи, 15 хвилин.

Подібні рецепти

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Тушковані яловичі реберця в мультиварці

Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...

Яловичі реберця в томатному соусі

Яловичі реберця в томатному соусі

Рецепт приготування яловичих реберець з пастою Феттучіні, томатним соусом, часником, цибулею, вином, помідорами, сиром і петрушкою. опис приготування: Приготування цієї страви займає багато часу, але кінцевий результат того вартий! яловичих ребер— 8 штук оливкового масла— 2 Ст. ложки Сіль і...

Яловичина у винному соусі

Яловичина у винному соусі

Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...

Стейк у винному соусі

Стейк у винному соусі

Стейк у винному соусі готується на грилі в духовці. Не хвилюйтесь, в будь-який духовці можна спорудити мангал. Це зовсім нескладно! Соус ми приготуємо з червоного вина, винного оцту і хрону. смакота! опис приготування: Стейк у винному соусі готується в два етапи — маринування і запікання. Мари...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...