Рецепт Яловичі реберця з картоплею

Рецепт Яловичі реберця з картоплею
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 дн. 4 г. 0 хв.
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового.

опис приготування:

Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холодильнику. Якщо ви дуже поспішаєте, можна залишити їх на 30-60 хвилин. Любіть гостре? Додайте до реберцям часник, мелений перець, перець чилі або халапеньйо. А якщо хочете ніжне блюдо, маринують їх в кефірі.

  • яловичі реберця— 3,6 кілограма
  • цукор коричневий— 2 склянки
  • Кунжутну олію— 2 чайних ложки
  • Соєвий соус— 1/4 склянки
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 5 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • Мелений перець— За смаком
  • Картопля— 950 грам
  • Оливкова олія— За смаком
  • сік лайма— 1 Ст. ложка
  • цукор білий— 0,5 чайних ложки
  • Braai— 2 штуки
  • Чилі— 1 штука
Яловичі реберця з картоплею - фото крок 1 1. Промийте гарненько реберця, витріть їх серветками і викладіть в миску. Додайте до реберцям цукор коричневий, соєвий соус, кунжутну олію, 3 подрібнених зубчики часнику, сіль, мелений перець. Накрийте ребра плівкою і відправте на 24 години в холодильник.

Яловичі реберця з картоплею - фото крок 2 2. Дістаньте реберця і викладіть їх на деко, додайте 1,5 склянки води. Надішліть його в розігрітий до 150-160 градусів духовку на 3 годину, накрийте деко фольгою.

Яловичі реберця з картоплею - фото крок 3 3. вимийте картопля, посоліть його і поперчіть, змастіть оливковою олією.

Яловичі реберця з картоплею - фото крок 4 4. Викладіть картоплю на деко і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45-60 хвилин (залежить від розміру).

Яловичі реберця з картоплею - фото крок 5 5. Змішайте сік лайма, 2 столові ложки оливкової олії, білий цукор, подрібнену кінзу, часник, що залишився і чилі.

Яловичі реберця з картоплею - фото крок 6 6. Викладіть гарячу картоплю в миску до суміші з соку лайма і оливкового масла.

Яловичі реберця з картоплею - фото крок 7 7. Перемішайте все гарненько.

Яловичі реберця з картоплею - фото крок 8 8. Викладіть у велику тарілку картоплю і реберця, подавайте блюдо до столу теплим.

Подібні рецепти

Яловичі реберця, тушковані з картоплею

Пхали

яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування. опис приготування: Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / ...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...