Рецепт Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно!
опис приготування:
Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати мінімум на пару годин. Використовувати можна найрізноманітніші маринади — від гострих до кисло-солодких.
1. В даному випадку для приготування маринаду необхідно з'єднати томатний соус, гірчицю і соєвий соус. Все ретельно перемішати.
2. Реберця потрібно вимити, обсушити і нарізати. Відправте їх в мисочку з маринадом.
3. Посоліть і поперчіть все, за смаком додайте подрібнений гострий перець (щоб знизити гостроту, у перцю потрібно видалити насіння).
4. Очистіть і пропустіть через прес часник.
5. Додайте трохи цукру і рослинне масло. Як випливає все перемішайте, накрийте мисочку з реберцями харчовою плівкою або кришкою.
6. Відправте їх в холодильник на 2-3 годину, а краще — на ніч.
7. варіантів, як зробити яловичі реберця смажені, кілька. Один з них — це звичайна сковорода, яку потрібно як слід розігріти, а потім - викласти на неї ребра. другий — це гриль, на якому реберця також виходять чудовими.
8. Перед подачею можна доповнити цей простий рецепт яловичих реберець смажених соусом. В даному випадку використовується пікантний журавлинний соус, проте можна взяти і будь-який інший за смаком.
- яловичі реберця— 1 кілограм
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Томатний соус— 3 Ст. ложки
- гірчичний— 1 Чайна ложка
- Гострий перець— За смаком
- Соєвий соус— За смаком
- часник— 1-3 зубчиків
- цукор— 1 Чайна ложка
1. В даному випадку для приготування маринаду необхідно з'єднати томатний соус, гірчицю і соєвий соус. Все ретельно перемішати.
2. Реберця потрібно вимити, обсушити і нарізати. Відправте їх в мисочку з маринадом.
3. Посоліть і поперчіть все, за смаком додайте подрібнений гострий перець (щоб знизити гостроту, у перцю потрібно видалити насіння).
4. Очистіть і пропустіть через прес часник.
5. Додайте трохи цукру і рослинне масло. Як випливає все перемішайте, накрийте мисочку з реберцями харчовою плівкою або кришкою.
6. Відправте їх в холодильник на 2-3 годину, а краще — на ніч.
7. варіантів, як зробити яловичі реберця смажені, кілька. Один з них — це звичайна сковорода, яку потрібно як слід розігріти, а потім - викласти на неї ребра. другий — це гриль, на якому реберця також виходять чудовими.
8. Перед подачею можна доповнити цей простий рецепт яловичих реберець смажених соусом. В даному випадку використовується пікантний журавлинний соус, проте можна взяти і будь-який інший за смаком.
Подібні рецепти
Тушковані яловичі реберця в мультиварці
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...
Яловичі реберця тушковані
Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...
Яловичі реберця, тушковані з картоплею
яловичі реберця, тушковані з картоплею - надзвичайно смачне друга страва, яке, до того ж, досить просто готується! Ви точно не пошкодуєте про час, витрачений на приготування. опис приготування: Приготуйте яловичі реберця з картоплею, і Ви отримаєте чудове блюдо відразу з гарніром і підливою / ...
Яловичі реберця в духовці
Яловичі реберця - дуже смачна страва, яке, до всього іншого, зовсім нескладно приготувати! опис приготування: Пропоную Вашій увазі рецепт приготування яловичих реберець в духовці! Ця страва Ви можете приготувати не тільки в звичайний день, але і з нагоди будь-якого свята - гості будуть дуже за...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...