Рецепт Яловичі котлетки

Рецепт Яловичі котлетки
Кількість порцій: 12 Час приготування: 40 хв.
Часом від незначних моментів залежить смак готового блюда. Я хочу поділитися рецептом, за яким котлетки у мене завжди виходять м'якими і ніжними.

опис приготування:

Всі ми з дитинства пам'ятаємо аромат смажених котлет. Багато господинь роблять котлети зі свинини і яловичини і свято впевнені , що тільки свинина може надати котлет м'якість і соковитість. Ось один з альтернативних рецептів.

  • Фарш з яловичини— 250 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 350 грам
  • часник— 2  зубчики
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • куркума— 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
яловичі котлетки - фото крок 1 1. Помістіть фарш на сковороду, приправте сіллю і перцем. Обсмажте м'ясо на сковороді до готовності.

яловичі котлетки - фото крок 2 2. На іншій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю, приправте імбиром, куркумою і часником. Обсмажте цибулю до напівпрозорості.

яловичі котлетки - фото крок 3 3. Додайте фарш до цибулі і готуйте протягом однієї хвилини.

яловичі котлетки - фото крок 4 4. Змішайте фарш з готовим картопляним пюре. Приправте сіллю і перцем за смаком.

яловичі котлетки - фото крок 5 5. Сформуйте з готового фаршу котлети.

яловичі котлетки - фото крок 6 6. Занурте кожну котлету в яєчну суміш.

яловичі котлетки - фото крок 7 7. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях.

яловичі котлетки - фото крок 8 8. У фритюрі в киплячій рослинній олії обсмажте котлети до готовності.

Подібні рецепти

Яловичі реберця смажені

Торт на роботу

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...

Яловичі котлети з цибулею

Яловичі котлети з цибулею

Рецепт приготування котлет з яловичого фаршу, гірчиці і Вустершірского соусу з соусом з м'ясного бульйону, кетчупу і цибулі. опис приготування: Яловичі котлети добре подавати з картопляним пюре і зеленим горошком на гарнір. При бажанні разом з цибулею ви можете додати нарізані гриби і продовжу...

Яловичі котлети з сиром

Яловичі котлети з сиром

Яловичі котлети з сиром — дуже простий рецепт дуже непростих котлет. Приготувати яловичі котлети з сиром зможе навіть школяр, проте виходять вони дуже смачними, ніжними і незвичайними. опис приготування: котлети — мабуть, універсальне блюдо, коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний об...