Рецепт Яловичі котлети з сиром

Рецепт Яловичі котлети з сиром
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Яловичі котлети з сиром — дуже простий рецепт дуже непростих котлет. Приготувати яловичі котлети з сиром зможе навіть школяр, проте виходять вони дуже смачними, ніжними і незвичайними.

опис приготування:

котлети — мабуть, універсальне блюдо, коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний обід або вечерю. Однак і котлети готувати можна по-різному, вносячи різноманітність в приготування. наприклад, в даному випадку я розповідаю, як приготувати особливо ніжні і соковиті яловичі котлети з сиром. Такі котлети виходять більш пишними, ніжними і смачними — особливо, якщо використовувати хороший сир.

  • яловичина— 1 кілограм(або готовий яловичий фарш)
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • яйце— 1 штука
  • хліб— 2 скибочки
  • вершки— 80 мілілітрів
  • сир— 130 грам
  • Хлібні крихти (для панірування)  — — За смаком
  • Рослинна олія (для смаження)  — 100 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
Яловичі котлети з сиром - фото крок 1 складові.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 2 Хліб замочуємо в вершках.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 3 Пропускаємо через м'ясорубку яловичину, цибуля, часник і замочений у вершках хліб. вбиваємо яйце. Одержаний фарш солимо, перчимо і добре перемішуємо. Чим якісніше замішані — тим ніжніше будуть котлетки.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 4 Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до фаршу.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 5 гарненько перемішуємо.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 6 формуємо котлетки (можна руками, але я використовую для цього формочку для печива — так котлети виходять більш рівними і красивими).

Яловичі котлети з сиром - фото крок 7 Обвалюють кожну котлету в сухарях.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 8 У сковороді розігріваємо олію, кладемо туди котлети.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 9 Обсмажуємо котлети з обох сторін до золотистої скоринки.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 10 покрилися скоринкою, але ще не доведені до готовності котлети кладемо в форму для запікання і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, з 10 хвилин.

Яловичі котлети з сиром - фото крок 11 Готові котлети дістаємо з духовки і подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичі котлети з цибулею

Яловичі котлети для бургерів

Рецепт приготування котлет з яловичого фаршу, гірчиці і Вустершірского соусу з соусом з м'ясного бульйону, кетчупу і цибулі. опис приготування: Яловичі котлети добре подавати з картопляним пюре і зеленим горошком на гарнір. При бажанні разом з цибулею ви можете додати нарізані гриби і продовжу...

Яловичі котлетки

Яловичі котлетки

Часом від незначних моментів залежить смак готового блюда. Я хочу поділитися рецептом, за яким котлетки у мене завжди виходять м'якими і ніжними. опис приготування: Всі ми з дитинства пам'ятаємо аромат смажених котлет. Багато господинь роблять котлети зі свинини і яловичини і свято впевнені , ...

Яловичі реберця смажені

Яловичі реберця смажені

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...