Рецепт Яловичі котлети з сиром
Яловичі котлети з сиром — дуже простий рецепт дуже непростих котлет. Приготувати яловичі котлети з сиром зможе навіть школяр, проте виходять вони дуже смачними, ніжними і незвичайними.
опис приготування:
котлети — мабуть, універсальне блюдо, коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний обід або вечерю. Однак і котлети готувати можна по-різному, вносячи різноманітність в приготування. наприклад, в даному випадку я розповідаю, як приготувати особливо ніжні і соковиті яловичі котлети з сиром. Такі котлети виходять більш пишними, ніжними і смачними — особливо, якщо використовувати хороший сир.
- яловичина— 1 кілограм(або готовий яловичий фарш)
- цибулина— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- яйце— 1 штука
- хліб— 2 скибочки
- вершки— 80 мілілітрів
- сир— 130 грам
- Хлібні крихти (для панірування) — — За смаком
- Рослинна олія (для смаження) — 100 мілілітрів
- сіль, перець— — За смаком
Хліб замочуємо в вершках.
Пропускаємо через м'ясорубку яловичину, цибуля, часник і замочений у вершках хліб. вбиваємо яйце. Одержаний фарш солимо, перчимо і добре перемішуємо. Чим якісніше замішані — тим ніжніше будуть котлетки.
Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до фаршу.
гарненько перемішуємо.
формуємо котлетки (можна руками, але я використовую для цього формочку для печива — так котлети виходять більш рівними і красивими).
Обвалюють кожну котлету в сухарях.
У сковороді розігріваємо олію, кладемо туди котлети.
Обсмажуємо котлети з обох сторін до золотистої скоринки.
покрилися скоринкою, але ще не доведені до готовності котлети кладемо в форму для запікання і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, з 10 хвилин.
Готові котлети дістаємо з духовки і подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Яловичі котлети для бургерів
Рецепт приготування котлет з яловичого фаршу, гірчиці і Вустершірского соусу з соусом з м'ясного бульйону, кетчупу і цибулі. опис приготування: Яловичі котлети добре подавати з картопляним пюре і зеленим горошком на гарнір. При бажанні разом з цибулею ви можете додати нарізані гриби і продовжу...
Яловичі котлетки
Часом від незначних моментів залежить смак готового блюда. Я хочу поділитися рецептом, за яким котлетки у мене завжди виходять м'якими і ніжними. опис приготування: Всі ми з дитинства пам'ятаємо аромат смажених котлет. Багато господинь роблять котлети зі свинини і яловичини і свято впевнені , ...
Яловичі реберця смажені
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...