Рецепт Вершково-часниковий суп

Рецепт Вершково-часниковий суп
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування ароматного пюреобразного супу з курячого бульйону, сухого білого вина, часнику, лука, жирних вершків, французького хліба і сиру Грюйер.

опис приготування:

Тонкий часниковий аромат надає цьому незвичайному супу пікантність, а сухе вино — вишуканість. Жирні вершки і подрібнений сир роблять суп ніжним і густим.

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • лука— 1 Склянка
  • часнику— 12 зубчиків
  • курячого бульйону— 1 літр
  • лавровий лист— 1 штука
  • жирних вершків— 3/4 склянки
Вершково-часниковий суп - фото крок 1 1. Тонко нарізати цибулю. Очистити і подрібнити зубчики часнику. Французький хліб розламати на шматочки середнього розміру. Дрібно нарізати сир. Нагріти оливкова олія у великій каструлі. Додати нарізану цибулю і часник. Смажити на середньому вогні протягом 10-12 хвилин, поки цибуля і часник не почнуть купувати карамельний колір.

Вершково-часниковий суп - фото крок 2 2. Додати в каструлю сухе біле вино, накрити кришкою, зменшити вогонь і варити 10 хвилин, помішуючи час від часу. Додати курячий бульйон і лавровий лист. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити протягом 30 хвилин.

Вершково-часниковий суп - фото крок 3 3. Додати шматочки французького хліба, вимкнути вогонь і дати постояти і протягом 10 хвилин. Видалити лавровий лист.

Вершково-часниковий суп - фото крок 4 4. Вилити суп в блендер і збити до консистенції пюре. Додати вершки, сіль і перець за смаком. перемішати. Подавати суп на гарнір з тертим сиром Грюйер.

Подібні рецепти

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Піца на сковорідці

Якщо у вас часто не вистачає часу, щоб приготувати ситне блюдо, пропоную вам дізнатися, як приготувати вершково-грибний суп за 15 хвилин, дуже ароматний, смачний і апетитний суп на швидку руку! опис приготування: Немає нічого простіше, ніж приготувати вершковий суп, але він вийде більш апетитн...

Вершково-грибний суп

Вершково-грибний суп

У дні, коли я зовсім не хочу м'яса, тоді знаходжу майже вегетаріанські рецепти. І вони майже завжди ситні, оскільки я вмію знаходити розумну заміну на рослинний білок. Часто це гриби і бобові. опис приготування: В інструкції я описала для вас, як приготувати вершково-грибний суп. М'яка текстур...

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом. опис приготування: Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей...

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вишуканий пиріг з яскравим поєднанням ароматів солодкої гарбуза і пряної кориці, який готується на основі згущеного вершків. У тісто для пирога входить арахіс, надає випічці легку крихкість. опис приготування: При відсутності згущеного вершків такий пиріг можна приготувати з згущеного молока, ...

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети - смачна закуска, яка прекрасно підійде як для святкового столу, так і для буденного. Крокети можна подати друзям, які забігли на п'ятничні посиденьки. опис приготування: рецепт, як приготувати соковиті вершково-курячі крокети, сподобається любителям смачних і ...