Рецепт Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина.
опис приготування:
Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з такого м'яса просто чудно! але, перш ніж м'ясо стане ароматним блюдом , воно повинно хоча б добу пролежати в холодному місці. Після цього можна приступати до приготування. м'ясо, приготоване таким способом, виходить неймовірно ніжним, обов'язково спробуйте приготувати яловичу вирізку таким способом на природі!
- Говяжа вирізка— 1 штука
- Вершкове масло— 100 грам
- Лимонний сік— 3 Ст. ложки
- сіль— 3 Ст. ложки
- суміш перців— 3 Ст. ложки
2. Помістіть м'ясо в деко.
3. Полийте яловичину розтопленим вершковим маслом.
4. Посипте м'ясо сіллю і перцем, полийте соком лимона і помістіть деко на гриль.
5. Приготуйте вирізку протягом півгодини при температурі 130 градусів.
6. Наріжте м'ясо на тонкі слайси і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Запечена яловича вирізка з розмарином
Яловича вирізка в сирній скоринці — типово чоловіче, холостяцьке блюдо. Вельми примітивне в приготуванні, безискусственность, але дуже ситне і, головне, м'ясне. опис приготування: Безперечно, яловича вирізка в сирній скоринці — не саме корисне і дієтичне блюдо, але іноді побалувати себе все-та...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...
Свиняча вирізка на грилі
Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...
Яловича печінка з картоплею
Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником. опис приготування: 1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку. 2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в ...