Рецепт Солянка традиційна
мабуть, кожна господиня може запропонувати свій перевірений роками і досвідом варіант, як приготувати солянку традиційну. Таке блюдо вийде смачним і дуже добре підійде для ситного обіду.
опис приготування:
Традиційний рецепт передбачає наявність великої кількості м'ясних складових: декількох видів м'яса, ковбаси, Балико або бекону. Солянка обов'язково повинна бути трохи кислуватою, для цього в блюдо додають лимон, солоні огірки і маслини. Блюдо виходить ситним, живильним і дуже смачним.
- Огірки солені— 3 штуки
- Копчена ковбаса— 300 грам
- Варена ковбаса— 150 грам
- Куряче філе— 150 грам
- крем— За смаком
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- цибулина— 2 штуки
- Розсіл з огірків— 1 Склянка
- маслини— 10 штук
- кріп сушений— За смаком
- лимон— За смаком
- сіль— За смаком
2. Солоні огірки нарізаю тонкими брусочками і перекладаю в тарілку.
3. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю в неї трохи рослинного масла, яке розігріваю. Відправляю на сковороду порізану цибулю, обсмажую його 3-5 хвилин.
4. До підсмаженої цибулі всипав порізані солоні огірки, перемішую і вливаю склянку розсолу, готую до повного випаровування рідини.
5. копчену, варену ковбасу і відварене куряче філе нарізаю такими ж брусочками, як і солоні огірки.
6. До овочів на сковороді додаю томатну пасту після того, як випарилася вся рідина.
7. Гарненько перемішую все і готую після закипання на середньому вогні ще 7 хвилин.
8. На окремій сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажую відварну і копчену ковбасу.
9. бульйон, який залишився після варіння курячого філе, відправляю назад на вогонь, після закипання всипав піджарку з овочів, потім - куряче м'ясо і обсмажену ковбасу. Маслини нарізаю кільцями, кидаю їх в бульйон, туди ж відправляю сушений кріп. Кипячу 5-7 хвилин, солю до смаку і вимикаю вогонь, накриваю солянку кришкою, наполягаю 20 хвилин.
10. Готову страву наливаю в тарілку, а потім прикрашаю шматочком лимона і ложкою сметани. Смачного!
Подібні рецепти
Борщ з кислою капустою на перепелах
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Грибна солянка з картоплею і сметаною
Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...
Грибна солянка з овочами на зиму
Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...
Солянка без м'яса
Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...
Грибна солянка з помідорами на зиму
Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...