Рецепт Шоколадний торт з німецької шоколадною глазур'ю

Рецепт Шоколадний торт з німецької шоколадною глазур'ю
Кількість порцій: 16 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Торт з німецького шоколаду з глазур'ю.

опис приготування:

Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастіть круглу форму жиром і присипте борошном.

У велику миску просіяти борошно, цільну пшеничне борошна, соду і какао.

В іншій мисці змішайте коричневий цукор, рослинна олія, 1 склянка води, кленовий сироп, яблучний соус, оцет, і ваніль. Додати сухі інгредієнти в рідкі і перемішувати 2 хвилини. Налити в підготовлену форму.

Випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С) 30 — 40 хвилин.

Охолодити і полити німецької шоколадною глазур'ю. для глазурі: довести до кипіння соєве молоко, сироп з ячмінного солоду, коричневий рисовий сироп.

Змішати яєчний порошок і 1 / 4 склянки води до утворення піни. Додати в молоко з сиропом і варити, поки загусне.

Змішати тофу в комбайні до отримання однорідної маси і додати в загусла масу. Додати кокосову стружку, горіхи Пекан arrorut, перемішати. варіть 2 хвилини і зняти з вогню. охолодити.

  • мука— 2 1/3 склянки
  • цільна пшеничне борошно— 1 Склянка
  • сода для випічки— 1 1/4 чайних ложки
  • несолодкий Акао-порошок— 2/3 склянки
  • коричневий цукор— 2/3 склянки
  • рослинна олія— 2/3 склянки
  • вода— 1 1/4 склянки
  • кленовий сироп— 3/4 склянки
  • яблучний соус— 2/3 склянки
  • оцет сидру— 1 1/4 Ст. ложки
  • ванільний екстракт— 2 1/2 чайних ложки
  • соеве молоко— 1 літр
  • сироп з ячмінного солоду— 1 Склянка
  • коричневий рисовий сироп— 2 склянки
  • яєчний порошок— 5 Ст. ложок
  • упаковка м'якого тофу— 1 штука
  • кокосова стружка— 500 грам
  • подрібнені горіхи пекан— 3 склянки
  • порошок аррорут— 6 Ст. ложок
Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастіть круглу форму жиром і присипте борошном.

У велику миску просіяти борошно, цільну пшеничне борошна, соду і какао.

В іншій мисці змішайте коричневий цукор, рослинна олія, 1 склянка води, кленовий сироп, яблучний соус, оцет, і ваніль. Додати сухі інгредієнти в рідкі і перемішувати 2 хвилини. Налити в підготовлену форму.

Випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С) 30 — 40 хвилин.

Охолодити і полити німецької шоколадною глазур'ю. для глазурі: довести до кипіння соєве молоко, сироп з ячмінного солоду, коричневий рисовий сироп.

Змішати яєчний порошок і 1 / 4 склянки води до утворення піни. Додати в молоко з сиропом і варити, поки загусне.

Змішати тофу в комбайні до отримання однорідної маси і додати в загусла масу. Додати кокосову стружку, горіхи Пекан arrorut, перемішати. варіть 2 хвилини і зняти з вогню. охолодити.

Подібні рецепти

Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1

Рецепт приготування тришарового торта з фісташками, марципаном і шоколадною глазур'ю. Цей приголомшливий торт з марципановими трояндами, стане прикрасою вашого торжества. кількість порцій: 8 цукор— 1 2/3  склянки мука— 2 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/2  чайних ложки вершкове масло— 2...

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...

Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю

Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю

Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2  чайних ложки яйця— 4 шту...

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування кексу з какао, сметаною і глазур'ю з гіркого шоколаду, вершків і цукру. опис приготування: Кекс для справжніх любителів шоколаду. какао-порошку— 1/3 склянки солі— 1 Чайна ложка соди— 1 1/2 чайних ложки великих яйця— 2 штуки сметани— 1/2 склянки екстракту ванілі— 1 Чайна л...