Рецепт Стейк кети

Рецепт Стейк кети
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Іноді хочеться з'їсти соковитий, важкий і м'ясистий шматочок рибки, без різноманітних клярі, паніровок та іншого. розповідаю, як приготувати стейк кети, який мариную і запікаю в духовці.

опис приготування:

Подавати рибку можна з легким овочевим салатом, з гарніром з овочів (відварні, печені або смажені). Кета на свій смак нічим не поступається популярному лососеві або сьомги. Ця рибка нежирна, соковита (при правильному приготуванні) і ніжна. Такий стейк можна запекти в духовці, на грилі або обсмажити.

  • стейк кети— 2 штуки
  • Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • чебрець— 1 щіпка
  • базилік— 1 щіпка
  • петрушка— 1 щіпка
1 У миску додайте коричневий цукор, сухий чебрець, базилік і петрушку, влийте соєвий соус і оливкове масло, перемішайте.

2 Стейки вимийте гарненько і витріть серветками. Викладіть їх в миску і перемішайте акуратно. Залиште їх на 30-60 хвилин.

3 Деко або блюдо для запікання застеліть фольгою, викладіть рибу і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 5-8 хвилин.

4 Дістаньте стейки і змастіть їх маринадом, знову відправте в духовку на пару хвилин.

5 Подавайте стейки з зеленим салатом, смачного!

Подібні рецепти

Стейк з кети в духовці

Стейк з кети

Якщо ви не можете встояти перед ароматом і смаком риби, тоді пропоную поглянути на цей дивно простий рецепт стейка з кети в духовці, який стане відмінним варіантом для обіду або вечері. опис приготування: Сама по собі кета досить апетитна риба, яка не вимагає особливих спецій в процесі приготу...

Стейк кети в духовці

Стейк кети в духовці

Сьогодні поговоримо про рибу. Якщо точніше, то я розповім вам, як приготувати стейки кети в духовці легко і просто, а головне - дуже смачно. Таке блюдо виглядає апетитно і святково. опис приготування: Такі стейки виходять смачними і ситними. Вони прекрасно урізноманітнюють ваш вечерю чи обід. ...

Філе кети

Філе кети

Кета належить до сімейства червоних (лососевих) риб, але на відміну від сьомги або лосося вона не така жирна. Дуже важливо вміти правильно її приготувати. розповідаю, як приготувати філе кети. опис приготування: Цей спосіб приготування зробить рибку соковитою і ніжною. Замість запікання її в м...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...