Рецепт Стейк «Марсала»
Любителі соковитого м'яса знають, що за всіма правилами до нього необхідно підібрати гарнір, соус і хороше вино. У цьому рецепті все це є! І тому блюдо виглядає шикарно. обов'язково спробуйте!
опис приготування:
Пропоную вам інструкцію, з якої ви дізнаєтеся, як приготувати стейк "; Марсала ";. На гарнір подамо сирно-картопляне пюре і тушковані гриби. Рецепт вийшов гармонійним і повноцінним, як ніби з обкладинки кулінарного журналу. Подавайте стейки відразу ж.
- яловичий стейк— 2 штуки
- Зелена цибуля, перо— 2 штуки
- Картопля— 1-2 штук
- печериці— 240 грам
- пармезан— 30 грам
- молоко жирне— 150 мілілітрів
- Вино & Quot; Марсала" — 45 мілілітрів
- Соус "; Деміглас" — 2 чайних ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 1 Чайна ложка
- вода— 100 мілілітрів
2. В цей же час натріть м'ясо сіллю і перцем. Потім обсмажте його на розпеченій сковороді в 2 немає. ложках олії на сковороді з обох сторін по 3 хвилини. Потім перекладіть на деко і відправте в духовку на 6 хвилин при 190 градусах.
3. Коли картопля буде готовий, подрібніть його разом з молоком, зеленої частиною цибулі і натертим сиром в пюре. Трохи молока залиште для соусу. Додайте сіль в пюре.
4. На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому гриби з сіллю, помішуючи, протягом 7-8 хвилин.
5. До печериць додайте лук і вино. Гасіть все 2 хвилини. Слідом влийте воду, молоко, соус і утворився м'ясний сік. готуйте ще 3 хвилини, помішуючи.
6. До грибів додайте сіль і перець за смаком. Викладіть стейк для подачі разом з пюре і печерицями. Вилийте соус зі сковороди на м'ясо. Смачного!
Подібні рецепти
Маннік з сиром в духовці
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...