Рецепт Стейк «Марсала»

Рецепт Стейк «Марсала»
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Любителі соковитого м'яса знають, що за всіма правилами до нього необхідно підібрати гарнір, соус і хороше вино. У цьому рецепті все це є! І тому блюдо виглядає шикарно. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Пропоную вам інструкцію, з якої ви дізнаєтеся, як приготувати стейк "; Марсала ";. На гарнір подамо сирно-картопляне пюре і тушковані гриби. Рецепт вийшов гармонійним і повноцінним, як ніби з обкладинки кулінарного журналу. Подавайте стейки відразу ж.

  • яловичий стейк— 2 штуки
  • Зелена цибуля, перо— 2 штуки
  • Картопля— 1-2 штук
  • печериці— 240 грам
  • пармезан— 30 грам
  • молоко жирне— 150 мілілітрів
  • Вино & Quot; Марсала"  — 45 мілілітрів
  • Соус "; Деміглас"  — 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • вода— 100 мілілітрів
Стейк 1. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Викладіть їх в каструлю з холодною підсоленою водою. Доведіть до кипіння, а потім варіть 20 хвилин. Гриби наріжте четвертинками. Лук порубати під кутом.

Стейк 2. В цей же час натріть м'ясо сіллю і перцем. Потім обсмажте його на розпеченій сковороді в 2 немає. ложках олії на сковороді з обох сторін по 3 хвилини. Потім перекладіть на деко і відправте в духовку на 6 хвилин при 190 градусах.

Стейк 3. Коли картопля буде готовий, подрібніть його разом з молоком, зеленої частиною цибулі і натертим сиром в пюре. Трохи молока залиште для соусу. Додайте сіль в пюре.

Стейк 4. На сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому гриби з сіллю, помішуючи, протягом 7-8 хвилин.

Стейк 5. До печериць додайте лук і вино. Гасіть все 2 хвилини. Слідом влийте воду, молоко, соус і утворився м'ясний сік. готуйте ще 3 хвилини, помішуючи.

Стейк 6. До грибів додайте сіль і перець за смаком. Викладіть стейк для подачі разом з пюре і печерицями. Вилийте соус зі сковороди на м'ясо. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширований стейк

Маннік з сиром в духовці

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Стейк «Діана»

Стейк «Діана»

Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...

Стейк блакитної акули

Стейк блакитної акули

Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...