Рецепт Шашлик з мови

Рецепт Шашлик з мови
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Шашлик з мови через свого оригінального смаку завжди вважався делікатесом. звичайно, за смаком він істотно відрізняється від шашлику традиційного, але не скажу, що в гіршу сторону.

опис приготування:

До вашої уваги — дуже простий рецепт шашлику з яловичого мови. Коли ми з родиною їдемо на природу, то крім м'яса завжди купуємо трохи яловичого мови і робимо пару шампурів шашлику з нього — для різноманітності. Виходить на любителя: дітям такий шашлик не дуже подобається, а ось чоловік його їсть з величезним задоволенням. Та й мені подобається. Так що — показую, як приготувати шашлик з мови. можливо, кому-то і стане в нагоді

  • Яловичий язик— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • перець (болгарський)  — 1 штука
  • Цибуля (ріпчасту)  — 1 штука
  • часточки лимона— 2 штуки
  • Олія (оливкова)  — 3 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
Шашлик з мови - фото крок 1 Мова моєму і варимо в злегка підсоленій воді.

Шашлик з мови - фото крок 2 Чистимо від шкіри і ріжемо шматочками середнього розміру.

Шашлик з мови - фото крок 3 Далі перекладаємо мову в посуд, додаємо сіль,спеції,часточки лимона і оливкове масло.

Шашлик з мови - фото крок 4 Накриваємо посуд і залишаємо маринуватися на годину. В цей час чистимо,миємо й нарізаємо кільцями ріпчасту цибулю,помідори і болгарський перець.

Шашлик з мови - фото крок 5 Далі по черзі нанизуємо мову і овочі на шампур. Смажимо на мангалі або в духовці при температурі 200 градусів до готовності.

Подібні рецепти

Суп з мови з равликами з тіста

Випічка з маскарпоне

Рецепт приготування супу з мови, яловичого бульйону і цибулі з зеленню і равликами з тіста. опис приготування: Равлики з тіста також можна відварити в бульйоні з обсмаженою цибулею, розлити суп по тарілках, а потім додати нарізаний мову. приготування: Помістити мову в каструлю, залити холодною...

Гуляш з мови

Гуляш з мови

Дуже смачне блюдо, яке прийшло до нас з угорської кухні і який отримав неймовірну популярність. Гуляш з яловичого мови — блюдо незвичайне і дуже ароматне. Спробуйте. опис приготування: Якщо ви придбали мову неочищеним, то найлегший спосіб це зробити — відварити м'ясо, а після зняти шкірку. мар...

Шашлик гармошкою

Шашлик гармошкою

Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою. опис приготування: Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куря...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...