Рецепт Шашлик з баранини з лимоном
Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді.
опис приготування:
Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'ясо, попутно видаляючи сухожилля, плівки і жир. жир відкладіть, він ще стане в нагоді. Цибуля крупно поріжте, трохи розімніть його з сіллю і змішайте з м'ясом. Додайте до м'яса спеції, пару ложок рослинного масла і гранатовий сік. Перемішайте і маринують в прохолодному місці 5-6 годин. На шампура нанизуйте чергуючи шматочки м'яса з шматочками зрізаного раніше жиру. Смажте на мангалі до готовності і подавайте на стіл гарячим. Смачного!
- м'якоть баранини— 2 кілограма
- Цибуля— 1 кілограм
- Голівка часнику— 1 штука
- лимон— 1 штука
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- Гранатовий сік— 0,5 склянки
- Чорний перець мелений— 1 Чайна ложка
- Koriandr— 1 Чайна ложка
- Червоний мелений перець— 1 Чайна ложка
- сушений базилік— 1 Чайна ложка
- сушений чебрець— 1 Чайна ложка
- зіра— 0,5 чайних ложки
- сіль— За смаком
Поріжте м'ясо акуратними шматочками і складіть в миску.
Поріжте цибулю півкільцями, трохи розімніть його руками з сіллю, щоб він пустив сік, і додайте до м'яса. добре перемішайте.
Тепер додаємо до м'яса спеції - візьміть по чайній ложці свежемолотого чорного перцю, koriandra, меленого червоного перцю, сушеного Базиліка, сушеного чебрецю, пів чайної ложки зіри.
Потім додайте в м'ясо очищений часник і дві столові ложки олії. Добре розімніть м'ясо з цибулею і спеціями.
Видавіть в м'ясо сік лимона.
Потім влийте півсклянки гранатового соку, ще раз перемішайте і залиште маринуватися годин на 6, а краще на ніч.
Мариноване м'ясо надягайте на шампур чергуючи з шматочками зрізаного раніше баранячого жиру. Смажте на мангалі до готовності. А потім відразу подавайте на стіл.
Подібні рецепти
Перці в мультиварці, фаршировані киноа
відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...
Шашлик з баранини по-кавказьки
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...
Шашлик з баранини
Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса. кількість порцій: 4 баранина— 2 кілограма(стегнова частина) голівка часнику— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 кілограм помідор— 1 штука приправ...
Шашлик з яловичини з лимоном (легкий рецепт)
Не знаю, що приготувати в літній сезон на пікнік? Сьогодні я розповім вам, як приготувати шашлик з яловичини з лимоном. М'ясо вийде дуже соковитим і ніжним, тому приступимо до приготування! опис приготування: М'ясо виходить дуже ніжним і просто тане в роті. Не бійтеся додати ваші улюблені спе...
Грецькі фрикадельки з баранини
У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...