Рецепт Шашлик гармошкою

Рецепт Шашлик гармошкою
Кількість порцій: 5 Час приготування: 3 г. 20 хв.
Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою.

опис приготування:

Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куряче філе, яловича або свиняча вирізка. Спеції можна підібрати на свій розсуд. Такий шашлик готується дуже швидко, тому не відходьте від гриля або мангала. Можна нанизати м'ясо щільно, а можна його розтягнути.

  • Соєвий соус— 0,5 склянки
  • Цукровий пісок— 1/4 склянки
  • Корінь імбиру— За смаком(2 столові ложки тертого)
  • Кунжутну олію— 2 Ст. ложки
  • часник— 3 зубчики
  • кунжутне насіння— 2 чайних ложки(чорні і білі)
  • Govяzhья Паша— 700 грам
шашлик гармошкою - фото крок 1 1. Спершу зробіть маринад: в мірну чашу або склянку нальоті соєвий соус, до нього додайте цукор.

шашлик гармошкою - фото крок 2 2. На великій тертці натріть шматочок імбиру (або наріжте дуже дрібно ножем), відправте його в маринад.

шашлик гармошкою - фото крок 3 3. Прогрійте трохи кунжутне масло і влийте його в чашу, так воно розкриє свій аромат.

шашлик гармошкою - фото крок 4 4. Наріжте дрібно часник, додайте його до інших складових.

шашлик гармошкою - фото крок 5 5. Всипте білі і чорні кунжутне насіння.

шашлик гармошкою - фото крок 6 6. Гарненько перемішайте всі інгредієнти маринаду.

шашлик гармошкою - фото крок 7 7. Вимийте і розгорніть пашину (вона продається згортком), гострим ножем наріжте її поперек волокон смужками.

шашлик гармошкою - фото крок 8 8. Маринад перелийте в миску або в герметичний пакет, викладіть туди ж м'ясо, маринують протягом 3 годин.

шашлик гармошкою - фото крок 9 9. За три години надіньте м'ясо на бамбукову шпажку (1-2 шматочка).

шашлик гармошкою - фото крок 10 10. Обсмажте м'ясо на мангалі або на грилі (5-6 хвилин з одного боку і 1-2 хвилини з іншого).

шашлик гармошкою - фото крок 11 11. Подавайте шашлики гармошкою відразу після обсмажування, м'ясо буде ніжним і соковитим.

Подібні рецепти

Фруктовий шашлик з лимонною підливою

Суфле з відвареної індички

Рецепт приготування святкового десерту, який відмінно підійде і до дитячого свята і до дорослої вечірці. опис приготування: навіть самі звичайні продукти, представлені незвичайним чином, стануть справжньою радістю і сюрпризом на сімейному святі. Нешкідливий вегетаріанський шашлик на дерев'яній...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Шашлик з баранини

Шашлик з баранини

Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса. кількість порцій: 4 баранина— 2 кілограма(стегнова частина) голівка часнику— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 кілограм помідор— 1 штука приправ...

Шашлик барбекю зі свинини і яблук

Шашлик барбекю зі свинини і яблук

Свинина, солодкий червоний лук і кислі зелені яблука - дуже виграшна комбінація для шашлику. поєднання абрикоса, яблучного оцту і томатної пасти робить соус для цих шашликів неймовірно смачним. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. зробити соус. У великій мисці змішати дже...