Рецепт Харчо з баранини класичне
Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу!
опис приготування:
Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходить трохи остреньким, тому тим, хто не любить гостроту, перцю потрібно зменшити. баранину, звичайно (при її відсутності), можна замінити яловичиною. Смачного!
- баранячі реберця— 1 кілограм
- Цибуля— 3 штуки
- морква— 1 штука
- часник— 5 зубчиків
- Картопля— 2 штуки(середні)
- Korianrd— 2 чайних ложки
- Червоний перець— 1/2 чайних ложки
- помідор— 4 штуки(або томатну пасту за смаком)
- кріп— 0,5 пучка(і / або Kinzu)
- вода— 2 L(окріп)
- Мал— 0,5 склянки(в сухому вигляді)
2 Нарізаємо півкільцями цибулю, додаємо його в нудяться реберця. Додайте нарізану соломкою моркву (можна натерти її на терці), червоний перець і коріандр. Добре перемішайте і додайте нарізані помідори (або томатну пасту). протушкувати.
3 Вливаємо в каструлю два літри окропу. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. Покладіть червоний перець і проваріть приблизно півгодини.
4 очищаємо картоплю. Додаємо картоплю і заздалегідь промитий рис в харчо. варимо 15 хвилин. Знімаємо з вогню і кладемо часник, зелень, сіль за смаком. наполягаємо 15 хвилин.
Подібні рецепти
Харчо з баранини
Xarco — це традиційний грузинський суп зі свинини, рецепт якого напам'ять знає кожна тамтешня господиня. По-моєму, це найсмачніший суп з усіх, що мені доводилося куштувати. опис приготування: Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче...
Харчо зі свинячих реберець
Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...
Харчо з яловичиною
Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба. опис приготування: Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за баг...
Харчо з яловичини по-грузинськи
Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...