Рецепт Грушевые капкейки

Рецепт Грушевые капкейки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Грушеві капкейкі - це чудове блюдо: неймовірно ніжне, з неповторним ароматом. Воно чудово підійде для дітей і дорослих. А впоратися з його приготуванням зможе навіть кулінар без досвіду.

опис приготування:

Грушеві капкейкі подавайте на сніданок або полуденок. Вони відмінно підійдуть до молока, какао, будь-якого фруктового або ягідного соку, чаю або кави.

Волоські горіхи і родзинки не є обов'язковими компонентами в даному рецепті, можна спекти грушеві капкейкі і без них, смак від цього не постраждає. Або можна додати інші додаткові компоненти. наприклад, цукати, сухофрукти, будь-які інші горіхи, шматочки шоколаду.


  • груша свіжа— 2 штуки
  • Ізюм світлий— 50 грам
  • кефір— 100 мілілітрів
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Борошно пшеничне— 200 грам
  • горіхи волоські— 50 грам
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • цукор— 100 грам
  • яйця курячі— 2 штуки
Грушевые капкейки - фото крок 1 1. Вершкове масло розтопіть, з'єднайте з цукром, кефіром і яйцями. Добре перемішайте до однорідності.

Грушевые капкейки - фото крок 2 2. Потім додайте просіяне борошно, змішану з розпушувачем, і ще раз все ретельно перемішайте.

Грушевые капкейки - фото крок 3 3. груші помийте, очистіть від хвостиків і серцевини, наріжте дрібними кубиками. У тісто додайте нарізані груші, родзинки і горіхи, добре перемішайте.

Грушевые капкейки - фото крок 4 4. У форму для випікання покладіть паперові формочки для капкейков, заповніть їх тестом приблизно на 2/3 обсягу.

Грушевые капкейки - фото крок 5 5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Грушеві капкейкі готові! Смачного!

Подібні рецепти

Грушевые конвертики

Шоколадні капкейки з полуничним кремом

груші, загорнуті в конвертики. кількість порцій: 4 груші— 4 штуки лимон— 0,5 штуки топлене (вершкове) олія— 30 грам ядра волоського горіха— 100 грам цукрова пудра— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки для груш, 2 — для волоських горіхів) листи filo pastrys— 6 штук французький заварний крем— — За смаком вершк...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...