Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів.

опис приготування:

Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно соковите і ніжне. Якщо ви хочете подати цю гарячу закуску на святковий стіл, то запікайте жульен в порційних кокотницах, так він буде красиво і нарядно виглядати. Ця страва готують з куркою, з мовою, зі свининою, але обов'язковий атрибут будь-якого жульєну - вершковий соус і красива сирна скоринка. сьогодні ділюся, як приготувати грибний жульєн за класичним рецептом з печериць. Сир можна взяти будь-який, у мене був моцарелла, але і звичайний російський теж непогано підійде. приємного!

  • гриби печериці— 900 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Вершкове масло— 50 грам
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • молоко— 1 Склянка
  • сир твердий— 40 грам
Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 1 гриби помийте, наріжте дрібними кубиками і відправте обсмажувати на рослинній олії.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 2 Посоліть гриби і обсмажуйте 5-7 хвилин до красивого золотистого кольору.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 3 В іншу Скородом покладіть вершкове масло і борошно. Обсмажте до коричневого кольору і приємного горіхового запаху.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 4 Влейте молоко, щіпку солі і варіть соус до загусання. приблизно 2-3 хвилини.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 5 Добре розмішайте соус, щоб не було грудочок.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 6 Обсмажені гриби розкладіть по коконтіцам.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 7 Полийте зверху вершковим соусом.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 8 І посипте зверху натертим сиром.

Грибний жульєн за класичним рецептом - фото крок 9 Надішліть жульен в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Подібні рецепти

Грибний жульєн з печериць

Наливна пиріг на кефірі

Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої ​​актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...

Грибний жульєн зі сметаною

Грибний жульєн зі сметаною

Якщо хочете побалувати своїх близьких гарячим і ситним блюдом, але без м'яса, то зверніть увагу на прекрасний рецепт грибного жульєну на сметані, який виходить ніжним, ароматним і смачним. опис приготування: Ніжний і смачний жульєн приготувати не дуже складно, але має бути налаштуватися на те,...

Грибний жульєн в тарталетках

Грибний жульєн в тарталетках

Я розповім вам, як приготувати грибний жульєн в тарталетках — найкращу святкову закуску, на мій погляд. Грибний жульєн в тарталетках — смачне, ароматне блюдо, яке прикрасить ваш стіл. опис приготування: Дізнайтеся, як порадувати гостей, здивувати всіх оригінальним блюдом. Такі тарталетки готув...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...