Рецепт Грибний жульєн зі сметаною
Якщо хочете побалувати своїх близьких гарячим і ситним блюдом, але без м'яса, то зверніть увагу на прекрасний рецепт грибного жульєну на сметані, який виходить ніжним, ароматним і смачним.
опис приготування:
Ніжний і смачний жульєн приготувати не дуже складно, але має бути налаштуватися на те, що цей процес досить тривалий. Спочатку треба гарненько обробити гриби, щоб не попався пісок або будь-який інший сміття. звичайно, у кожної господині є свій рецепт, як приготувати грибний жульєн зі сметаною, але в будь-якому вигляді багато що залежить від соусу, в якому запікатиметься блюдо.
- печериці— 0,5 кілограма
- крем— 100 грам
- молоко— 350 грам
- Цибуля ріпчаста— 150 грам
- сир— 30 грам
- Вершкове масло— 1,5 Ст. ложки
- борошно— 1 Ст. ложка
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 0,25 чайних ложки
2. Подготовьте небольшое количество твердого сыра. досить 20-30 грам. Возьмите терку с крупным полотном, натрите с её помощью сыр.
3. На сковородке растопите 1/2 часть сливочного масла. Затем соедините в сковородке масло с мукой, постійно розмішуючи. Влийте половину молока, не прекращая мешать. додайте сметану. Все прогрейте, вылейте остаток молока.
4. В получившийся сметанный соус выложите ранее отваренные и нарезанные грибы. Прогрейте и хорошенько перемешайте.
5. очистіть цибулю. Наріжте його дрібними кубиками. Затем обжарьте на сковороде в оставшейся части сливочного масла.
6. Грибы в соусе выложите на тарелку. Добавьте к ним обжаренный лук. Все вместе перемешайте. Розігрійте духовку. Кокотницы смажьте маслом. Выложите в каждую из них предварительно заготовленную массу. Сверху присыпьте тертым сыром и залейте топленым сливочным маслом. Запікайте в духовці протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Готовый жульен подавайте в кокотницах. Смачного!
Подібні рецепти
Тушкована картопля з фаршем
Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...
Грибний жульєн з вершками
Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...
Грибний жульєн в тарталетках
Я розповім вам, як приготувати грибний жульєн в тарталетках — найкращу святкову закуску, на мій погляд. Грибний жульєн в тарталетках — смачне, ароматне блюдо, яке прикрасить ваш стіл. опис приготування: Дізнайтеся, як порадувати гостей, здивувати всіх оригінальним блюдом. Такі тарталетки готув...
Грибний соус з печериць зі сметаною
Ароматний грибний соус готується дуже просто і прекрасно доповнює багато страв. Обов'язкова складова - сметана або вершки. дивіться, як приготувати грибний соус з печериць зі сметаною. опис приготування: Для приготування такого соусу можна взяти сухі або свіжі гриби, але пам'ятайте, що печериц...