Рецепт Грибний жульєн в тарталетках

Рецепт Грибний жульєн в тарталетках
Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв.
Я розповім вам, як приготувати грибний жульєн в тарталетках — найкращу святкову закуску, на мій погляд. Грибний жульєн в тарталетках — смачне, ароматне блюдо, яке прикрасить ваш стіл.

опис приготування:

Дізнайтеся, як порадувати гостей, здивувати всіх оригінальним блюдом. Такі тарталетки готувати дуже просто, за допомогою моїх рекомендацій у вас вийде чудовий грибний жульєн в тарталетках. Я пропоную вам помістити в тарталетки трохи рубаною, свіжої зелені, наприклад: базилік, петрушку або кріп. Також я іноді поливаю тарталетки майонезом. Можна разом з грибами обсмажити трохи яловичого фаршу. Насолоджуйтесь!

  • гриби— 400 грам
  • сир— 80 грам
  • цибуля— 1 штука
  • крем— 100 грам
  • tartalettes— 1 штука(упаковка )
Грибний жульєн в тарталетках - фото крок 1 Візьміть твердий сир будь-якого сорту, я використовую сир сорту "; гауда ";. Натріть сир на дрібній або крупній тертці. Пересипьте сир в ємність і накрийте плівкою, щоб він не обвітрилася. Цибулю очистіть від шкірки і вимийте під струменем холодної злодії. Поріжте його навпіл, потім - кільцями, потім - на дрібні тонкі шматочки.

Грибний жульєн в тарталетках - фото крок 2 гриби вимийте, обсушити. Поріжте їх скибочками. Нагрійте сковороду на вогні, налийте трохи олії, обсмажуйте гриби і цибулю 10 хвилин. Після цього посоліть гриби і тушкуйте їх в сметані до їх повної готовності.

Грибний жульєн в тарталетках - фото крок 3 Після того, як гриби трохи охололи, пора формувати наші тарталетки. У вафельну основу покладіть трохи жульєну і посипте зверху сиром. Поставте закуску на деко, попередньо застеливши його папером для випічки. Готуйте в духовці, розігрітій до 200 градусів. Після того, як сир почне плавитися, вимкніть духовку і дайте постояти тарталетки 3-5 хвилин. Готово, насолоджуйтеся.

Подібні рецепти

Грибний жульєн з печериць

Жульєн у тарталетках

Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої ​​актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...

Грибний жульєн зі сметаною

Грибний жульєн зі сметаною

Якщо хочете побалувати своїх близьких гарячим і ситним блюдом, але без м'яса, то зверніть увагу на прекрасний рецепт грибного жульєну на сметані, який виходить ніжним, ароматним і смачним. опис приготування: Ніжний і смачний жульєн приготувати не дуже складно, але має бути налаштуватися на те,...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...