Рецепт Грибні маффіни з сиром і зеленню
ці рум'яні, ароматні і смачні маффіни можна подати до обіду з тарілкою бульйону або легкого овочевого супу. А ще, хоча вони і солоні, дуже смачно насолоджуватися ними з чашкою солодкого чаю або кави.
опис приготування:
Маффіни можуть бути не тільки солодким десертом, але і солоними. Ніколи не їли таких? Я розповім вам, як приготувати дуже смачні грибні маффіни з сиром і зеленню і ви зможете подати їх до столу замість хліба. До обіду — з легким бульйоном або супом-пюре, на обід — з овочевим салатом або чашкою солодкого чаю. готуємо!
- печериці— 200 грам
- сир— 100 грам
- зелень кропу, петрушки— 30 грам
- Борошно пшеничне— 220 грам
- кефір— 150 мілілітрів
- яйця— 1 штука
- Оливкова олія— 80 мілілітрів
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
- цукор— 1,5 чайних ложки
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
І обсмажити з мінімальною кількістю рослинного масла. Посолити і поперчити за смаком.
Сир можна натерти на крупній тертці або нарізати маленькими кубиками.
Просіваємо в миску борошно і додаємо цукор, сіль і розпушувач. ретельно перемішати.
Додамо до борошна сир і гриби, перемішуємо.
Помиємо і обсушити зелень і потім дрібно нарізаємо.
Додамо зелень в миску з борошном, грибами і сиром, перемішаємо.
В окремому посуді виделкою або вінчиком змішаємо кефір, яйце і масло.
І додаємо суміш в миску з іншими інгредієнтами. перемішуємо. Тісто виходить досить густим.
Форму для випічки маффінів змащуємо рослинним маслом і викладаємо тісто. Його вистачає на 12 маффинов. Я не змащувала форму, а викладала тісто в пергаментні формочки. Через розплавленого сиру маффіни погано відділялися від паперу.
І випікаємо мафіни в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 25-30. Даємо маффин злегка охолонути у формі і тільки потім виймаємо.
Ось такі виходять маффіни в розрізі. коли гарячі, через розплавленого сиру можуть здатися сирими. А теплі будуть дуже смачними!
Подібні рецепти
Пісне яблучне печиво
Гриби часто використовую не тільки для основних страв, а й для закусок. Запікаю їх на грилі або в духовці, мариную або фарширую. Розповім про останньому способі, як приготувати фаршировані грибні капелюшки. опис приготування: Якщо хочете фарширувати капелюшки, вибирайте великі або середні за р...
Грибні оладки
Печериці і сир поєднуються ідеально, це знають всі. Але я знаю лише гарячі страви з ними, хоча можна зробити і прекрасну ситну випічку. Рецепт здивував мене і моїх близьких. І вам він теж сподобається! опис приготування: Я описала, як приготувати грибні оладки. У складі ви знайдете цибулю, май...
Грибні пеньки
Бюджетне грибну страву, яке можна подати в будні або на святковий стіл. Воно готується буквально за 30 хвилин при наявності необхідних інгредієнтів. Гриби можуть бути будь-якого сорту — краще лісові. опис приготування: Страву можна приготувати заздалегідь для пікніка або поїздки, взяти з собою...
Фрикадельки грибні
Всі знають м'ясні фрикадельки, а грибні хто знає? Мало хто знає, але це зовсім не означає, що ці фрикадельки поступаються "; старшому братові ";, навпаки, тут своя родзинка, спробуйте та оцініть! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування фрикадельок грибних. Зазвичай я їх...
Грибні зв'язки
Цей рецепт я знайшла на одному американському сайті. Приготування грибний закуски виявилося нескладним. кількість порцій: 4 гриби— 16 штук часник— 1 штука вершкове масло— 1 штука пармезан— 1 штука біле вино— 1 штука листкове тісто— 1 штука Ретельно промийте і почистіть гриби. Підготу...