Рецепт Соте з літніх фруктів і ягід

Рецепт Соте з літніх фруктів і ягід
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик.

опис приготування:

Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з фруктів і ягід в карамельному сиропі. А трохи пізніше сядьте в тіні великого дерева і неквапливо споживайте з близькими вам людьми блюдо, яке не соромно було б покуштувати навіть в райському саду.

  • вершкового масла— 50-60 грам
  • цукру— 2-4 Ст. ложок
  • яблучного або білого винного оцту— 1-2 Ст. ложок
  • фруктів— 3 склянки
  • ягід— 3 склянки
  • гілочок базиліка— 10 штук
  • гілочок свіжої м'яти— 5-7 штук
Соте з літніх фруктів і ягід - фото крок 1 1. У великій сковорідці розтопіть вершкове масло, всипте в нього цукор і перемішайте. Доведіть до однорідності, не знімаючи з вогню. додайте оцет, і ще раз доведіть сироп до кипіння.

Соте з літніх фруктів і ягід - фото крок 2 2. Всі вибрані фрукти (вільна комбінація з персиків, нектарин, ягід, абрикос, Wissen і т.д.) перебрати, помити. Вийняти серединки або кісточки. Абрикоси і персики порізати на четвертинки або восьмушки, в залежності від їх величини. ягоди (полуницю, чорницю) залишити цілими.

Соте з літніх фруктів і ягід - фото крок 3 3. Більш жорсткі і великі фрукти викладайте на сковорідку першими (нектарини, персик і т.п.) і тушкуйте на повільному вогні кілька хвилин, обваляв в сиропе.

Соте з літніх фруктів і ягід - фото крок 4 4. Висипати в сковорідку решту інгредієнтів, за винятком кількох цілих ягідок, які ви додасте в готову страву вже при сервіруванні столу. постійно помішуючи, млоїте фрукти ще 5-7 хвилин.

Соте з літніх фруктів і ягід - фото крок 5 5. Додайте подрібнений базилік і м'яту, дайте блюду закипіти і знімайте з вогню. Чи не переварюйте фрукти і ягоди! Вони повинні бути злегка хрусткими всередині!

Соте з літніх фруктів і ягід - фото крок 6 6. Додайте залишки свіжих ягід і, по бажанню, зерна ванили из стручка. Подавайте соте ще теплим, розклавши його по забавним тарілках або мисках.

Подібні рецепти

Соте з баклажанів на зиму

Салат «Філадельфія»

Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...

Соте з баклажанів в мультиварці

Соте з баклажанів в мультиварці

Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...

Соте з баклажанів з перцем

Соте з баклажанів з перцем

У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...

Соте з баклажанів

Соте з баклажанів

Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...