Рецепт Соте з літніх фруктів і ягід
Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик.
опис приготування:
Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з фруктів і ягід в карамельному сиропі. А трохи пізніше сядьте в тіні великого дерева і неквапливо споживайте з близькими вам людьми блюдо, яке не соромно було б покуштувати навіть в райському саду.
- вершкового масла— 50-60 грам
- цукру— 2-4 Ст. ложок
- яблучного або білого винного оцту— 1-2 Ст. ложок
- фруктів— 3 склянки
- ягід— 3 склянки
- гілочок базиліка— 10 штук
- гілочок свіжої м'яти— 5-7 штук
2. Всі вибрані фрукти (вільна комбінація з персиків, нектарин, ягід, абрикос, Wissen і т.д.) перебрати, помити. Вийняти серединки або кісточки. Абрикоси і персики порізати на четвертинки або восьмушки, в залежності від їх величини. ягоди (полуницю, чорницю) залишити цілими.
3. Більш жорсткі і великі фрукти викладайте на сковорідку першими (нектарини, персик і т.п.) і тушкуйте на повільному вогні кілька хвилин, обваляв в сиропе.
4. Висипати в сковорідку решту інгредієнтів, за винятком кількох цілих ягідок, які ви додасте в готову страву вже при сервіруванні столу. постійно помішуючи, млоїте фрукти ще 5-7 хвилин.
5. Додайте подрібнений базилік і м'яту, дайте блюду закипіти і знімайте з вогню. Чи не переварюйте фрукти і ягоди! Вони повинні бути злегка хрусткими всередині!
6. Додайте залишки свіжих ягід і, по бажанню, зерна ванили из стручка. Подавайте соте ще теплим, розклавши його по забавним тарілках або мисках.
Подібні рецепти
Салат «Філадельфія»
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...
Соте з баклажанів в мультиварці
Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...
Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...
Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...