Рецепт Соте з печериць
Соте з печериць може стати як гарніром, так і закускою. В будь-якому випадку, це блюдо дуже смачне і відмінно поєднується з багатьма іншими. Готується просто і швидко.
опис приготування:
Соте з печериць виходить пікантним, завдяки часнику і перцю чилі. В цьому — суть закуски: порушити апетит перед основною стравою. Рецепт соте з шампіньйонів мені дала моя подруга, любителька грибних страв. З тих пір моя сім'я і я в захваті від цієї закуски. До речі, подавати можна і як гарнір — з м'ясними або овочевими стравами. Смачного.
- печериці— 250-400 грам
- часник— 2 зубчики
- Червоний перець чилі— 0,5 штуки
- сіль— За смаком
- Рослинна олія— За смаком
Печериці слід перевертати кожні дві хвилини.
Дуже дрібно порубати часник і червоний перець Чилі. Додайте їх до майже готовим печериць і перемішайте все разом.
Посоліть за смаком і знову перемішайте.
Готове соте з шампіньйонів викладіть на паперову серветку, так в неї вбереться все зайве масло від смаження. Подавайте з лаймом, прикрасивши зеленню.
Подібні рецепти
Грибний салат з печериць
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...
Соте з баклажанів в мультиварці
Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...
Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...
Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...