Рецепт Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт Галет з цукіні і рікоттою
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom.

опис приготування:

Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного.

  • солі— 1/4 чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок
  • сметани— 1/4 склянки
  • свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки
  • крижаної води— 1/4 склянки
  • великий цукіні— 1 штука(або 2 маленьких) начинка)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка(плюс 1 чайна ложка) начинка )
  • часнику— 1 зубчик(середній) начинка )
  • сиру моцарелла— 1/4 склянки(начинка)
  • листя базиліка— 1 Ст. ложка(начинка)
  • яєчний жовток— 1 штука(глазур)
  • води— 1 Чайна ложка(глазур)
Галет з цукіні і рікоттою - фото крок 1 1. зробити тісто. Борошно охолодити в холодильнику протягом 30 хвилин. Змішати разом борошно та сіль у великій мисці. Додати нарізане на шматочки вершкове масло і перемішати з допомогою ножа для тесту, поки тісто не буде нагадувати крихти. У невеликій мисці збити сметану, лимонний сік і воду, додати в масляну суміш. Перемішати кінчиками пальців або дерев'яною ложкою. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час.
зробити начинку. Нарізати цукіні скибочками завтовшки 6 мм. Викласти в один шар на паперові рушники. посипати 1/2 чайної ложки солі, дати стекти воді протягом 30 хвилин і акуратно промокнути цукіні паперовим рушником перед використанням.

Галет з цукіні і рікоттою - фото крок 2 2. У невеликій мисці збити оливкову олію і подрібнений часник разом. В окремій мисці змішати Рікотта, тертий сир Пармезан, тертий сир Моцарелла і 1 чайну ложку часниковою суміші. Приправити сіллю і перцем за смаком. Розігріти духовку до 200 градусів. На посипаною борошном робочій поверхні розкачати тісто в коло діаметром 30 см.

Галет з цукіні і рікоттою - фото крок 3 3. Викласти на деко і рівномірно змастити сирною сумішшю зверху, залишаючи межі по краях на 5 см. Викласти зверху скибочки цукіні по колу, починаючи з зовнішнього краю. Полити ложкою часниковою суміші і поєднати краю галета з начинкою, щоб відкритим залишалося тільки центр. Збити жовток з водою і змастити тісто глазур'ю.

Галет з цукіні і рікоттою - фото крок 4 4. Випікати галет до золотистого кольору, від 30 до 40 хвилин. Потім вийняти з духовки, посипати базиліком, дати постояти 5 хвилин і викласти на тарілку сервіровки. Нарізати на шматки і подавати гарячим, теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Галет з черешнею і абрикосами

Шніцель з баклажана

Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою. солоного охолодженого масла— 240 грам води— 1/4 склянки абрикосов— ...

Галет з грибами і капустою

Галет з грибами і капустою

Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани. опис приготування: Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів. солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани—...

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...