Рецепт Солодкий картопля з калі і рікоттою

Рецепт Солодкий картопля з калі і рікоттою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з капустою калі, часником і рікоттою.


опис приготування:

1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картопля не стане м'яким.

2. Тим часом, у великій сковороді нагріти масло, що залишилося на середньому вогні. Додати часник, готувати до золотистого кольору, від 1 до 2 хвилин. Викласти часник на паперовий рушник, щоб висушити.

3. Додати стільки капусти, скільки поміститься в сковороду, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи і додаючи, що залишилася капусту, від 3 до 5 хвилин. Додати оцет і червоний перець пластівцями.

Розрізати навпіл кожен картопля, приправити сіллю і перцем. Викласти на кожну половинку рикотту, капусту і часник.


  • солодких картоплі— 1-1,2 кілограма
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • капусти калі— 550 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • бальзамічного оцту— 1-2 Ст. ложок
  • червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки
1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картопля не стане м'яким.

2. Тим часом, у великій сковороді нагріти масло, що залишилося на середньому вогні. Додати часник, готувати до золотистого кольору, від 1 до 2 хвилин. Викласти часник на паперовий рушник, щоб висушити.

3. Додати стільки капусти, скільки поміститься в сковороду, приправити сіллю і перцем. готувати, часто помішуючи і додаючи, що залишилася капусту, від 3 до 5 хвилин. Додати оцет і червоний перець пластівцями.

Розрізати навпіл кожен картопля, приправити сіллю і перцем. Викласти на кожну половинку рикотту, капусту і часник.


Подібні рецепти

Солодкий картопля з ікрою

Млинці з борошна млинців на кефірі

Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...

Солодкий картопля з йогуртом і коріандром

Солодкий картопля з йогуртом і коріандром

Простий рецепт приготування картопляних пиріжків з йогуртом і коріандром. опис приготування: Смачний і простий рецепт закуски з картоплі. Гості неодмінно оцінять і полюблять це блюдо. відвареної солодкий картопля— 2 штуки кокосове молоко— 5 Ст. ложок листя кінзи— 2 Ст. ложки мука— 2 Ст. ложк...

Солодкий картопля з горіхами і сиром

Солодкий картопля з горіхами і сиром

Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з горіхами пекан, цибулею, селерою, петрушкою, журавлиною і гірчицею. опис приготування: Ця оригінальна закуска із солодко-пряний смак займе гідне місце в святковому меню. солодкої картоплі— 650 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки підсмажених г...

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Додайте тропічний аромат солодкого картоплі за допомогою кокосової стружки, зерен граната і скибочок лайма. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Рівномірно впорядкувати солодка картопля на деку, проколоти виделкою і випікати в духовці до м'якості, близько 45 хвилин. Дати карто...

Солодкий картопля з пармезаном

Солодкий картопля з пармезаном

Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити пергаментним папером або алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У неглибокій мисці перемішати борошно, сіль і перець. В окремій мисці збити яєчні білки з 2 сто...