Рецепт Шоколадне печиво з імбиром і горіхами
Рецепт приготування шоколадного печива з імбиром, ваніллю і волоськими горіхами.
опис приготування:
Розігріти духовку до 170 градусів. Вистелити пергаментним папером.
У невеликій мисці змішати разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У великій мисці електричним міксером збити яйця, яєчний жовток і цукор. Додати ваніль і масло. Зменшити швидкість і додати борошняну суміш. Додати волоські горіхи, шоколад, імбир і розмішати гумовим шпателем.
Сформувати з тіста 2 прямокутника, кожен близько 22 см в довжину і 6 см в ширину. випікати близько 20 хвилин. дати охолонути 10 хвилин навпаки. Зменшити температуру в духовці до 160 градусів.
Викласти тісто на обробну дошку і розрізати по діагоналі на 16 скибочок, кожен 1 см завтовшки. Запікати до хрусткої скоринки, близько 20 хвилин, перевернувши печиво в середині готування. дати охолонути 5 хвилин навпаки, потім дати повністю охолонути на решітці.
Зберігати печиво в герметичному контейнері до 1 тижні.
- борошна— 1 Склянка
- какао— 1/3 склянки(несолодкого)
- розпушувача— 1 1/2 чайних ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- яйце— 1 штука
- яєчний жовток— 1 штука
- цукру— 1/2 склянки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- масла каноли— 1/4 склянки
- волоських горіхів— 1/2 склянки(крупно нарізаних )
У невеликій мисці змішати разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У великій мисці електричним міксером збити яйця, яєчний жовток і цукор. Додати ваніль і масло. Зменшити швидкість і додати борошняну суміш. Додати волоські горіхи, шоколад, імбир і розмішати гумовим шпателем.
Сформувати з тіста 2 прямокутника, кожен близько 22 см в довжину і 6 см в ширину. випікати близько 20 хвилин. дати охолонути 10 хвилин навпаки. Зменшити температуру в духовці до 160 градусів.
Викласти тісто на обробну дошку і розрізати по діагоналі на 16 скибочок, кожен 1 см завтовшки. Запікати до хрусткої скоринки, близько 20 хвилин, перевернувши печиво в середині готування. дати охолонути 5 хвилин навпаки, потім дати повністю охолонути на решітці.
Зберігати печиво в герметичному контейнері до 1 тижні.
Подібні рецепти
Ряжанка з корицею для схуднення
Рецепт приготування печива з шоколадом, ванільним екстрактом, шматочками ірисок і волоськими горіхами. Рецепт солодкого шоколадного ласощів в скарбничку ваших рецептів. кількість порцій: 8-10 розпушувач— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки шоколад— 450 грам яйця, великі— 4 штуки ванільний екст...
Шоколадне печиво з горіхами
Рецепт приготування шоколадного печива з ваніллю і горіхами пекан. опис приготування: Це шоколадно-горіхове печиво неодмінно оцінять ваші діти, а готуються вони дуже легко. какао— 3 Ст. ложки соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 10 Ст. ложок кукурудзяного сиропу— 3...
Шоколадне печиво без випічки
Забудьте про випічку! Приготуйте смачне шоколадне печиво у себе вдома, змішавши для цього кілька інгредієнтів і заморозивши їх в холодильнику. Геніально і просто, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування шоколадного печива без випічки. Готується все макси...
Шоколадне печиво на сметані
Рецепт приготування печива з какао, гірким шоколадом, сметаною, корицею, мускатним горіхом і ванільним екстрактом. опис приготування: З печива можна зробити сендвічі, з'єднавши дві половинки кремом, збитими вершками або морозивом. несолодкого какао— 2 Ст. ложки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 ...
Шоколадне печиво «Oreo»
Домашнє печиво "; Орео" має насичений шоколадний смак, воно ніжне і розсипчасте. Крем надає випічці особливий смак і відтіняє шоколад. рецепт простий, головне вибрати темний порошок какао. опис приготування: Какао-порошок часто продають з різними добавками. Такий порошок не дасть потрібного см...