Рецепт Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда.
опис приготування:
Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати овочевий рис (наприклад, гарнір з басматі з овочами), буде і набагато смачніше, і просто ефектніше. Ну, а якщо ви вегетаріанець, то гарнір з басматі з овочами може з гарніру перетворитися на повноцінне друга страва. словом, спробуйте — вам напевно сподобається.
Удачі в приготуванні!
- Рис басмати— 200 грам
- Зелений горошок і зелена квасоля— 100 грам
- брокколі— 100 грам
- морквина— 1 штука
- Кукурудза консервована— 200 грам
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Оливкова олія— — За смаком
- спеції— — За смаком
читання вок, разогреваем в нем оливковое масло. В разогретое масло бросаем зубчики чеснока, слегка раздавленные лезвием ножа. Обжариваем до характерного чесночного запаха, после чего чеснок аккуратно изымаем из вока и выбрасываем.
Морковь и лук нарезаем небольшими кубиками (у меня был лук-сеянец, поэтому я его даже не резал). Кладем в вок с разогретым и ароматизированным маслом.
Коли овочі підрум'яняться, щедро посыпаем их специями.
Затем добавляем в вок фасоль и горошек. Перемешиваем и обжариваем на среднем огне около 5 хвилин.
Затем добавляем кукурузу. Продолжаем обжаривать на том же огне еще 3 хвилини.
Добавляем брокколи и обжариваем около 5 хвилин, после чего наливаем в вок полстакана кипяченой воды или бульона, накрываем вок крышкой и тушим около 15 хвилин до готовності овочів.
Коли овочі будуть готові, добавляем в вок отваренный до готовности рис. Хорошенько перемешиваем и даем пропариться на медленном огне около 5-10 хвилин.
Снимаем с огня и сразу же подаем. Смачного!
Подібні рецепти
Суфле
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...
Гарнір з рису і квасолі
У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі. опис приготування: Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звича...