Рецепт Галета на гарбузовому тесті з айвою
На вулиці похмуро і сльоту, хочеться яскравих фарб і тепла. Сьогодні пригощу вас осінньої смачною випічкою на швидку руку. Яскраве хрустке тісто з додаванням гарбуза в основі і ароматна айва в начинці.
опис приготування:
Основа будь-якої галети - пісочне тісто, начинка - на ваш смак: солона або солодка. Перед вами рецепт, як приготувати галети на гарбузовому тесті з айвою. Покроковий рецепт дивіться нижче.
- гарбуз запечена— 200 грам
- Борошно пшеничне— 150 грам
- Борошно ц / зернова— 100 грам
- Вершкове масло— 130 грам(110 г — в тісто; 20 г — в начинку)
- цукор— 4 Ст. ложки(2 ст. L. — в тісто; 2 ст. L. — в начинку)
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- айва— 2 штуки(велика)
- крохмаль— 1 Чайна ложка
- жовток— 1 штука
З'єднайте в глибокій мисці інгредієнти для тіста: борошно, розпушувач, цукор (2 ст. л.), холодне вершкове масло, запечену гарбуз і замісіть м'яке тісто. Залежно від соковитості гарбуза регулюйте кількість борошна, її може знадобитися трохи більше або менше. Тісто має зібратися в кулю і не прилипати до рук. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште в холодильнику на 40-50 хвилин.
Тим часом підготуйте продукти для начинки. айву очистіть, розріжте на скибочки. provara 2-3 хвилини при закритій кришці з невеликою кількістю води, дайте стекти.
Тісто розкачати на пергаменті в тонкий пласт (5 мм), посипте крохмалем.
Додайте по тесту скибочки айви, присипте їх цукром.
Загорніть краї тіста за допомогою пергаменту, і злегка притисніть. Верх тесту змастіть сумішшю жовтка і 1 ст. L. води. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 40-45 хвилин. остудіть пиріг.
Смачного!
Подібні рецепти
Вегетаріанська шаурма
У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...
Фарш в тесті
Котлети в тісті в дитинстві були моєю улюбленою випічкою поряд зі смаженими пиріжками з повидлом. зараз, навіть якщо хтось купує випічку, котлету купить навряд чи. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться готове листкове тісто і м'ясний фарш. Дивимося рецепт і строго йом...
Фарширована форель в тесті
Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...
Яловичина в тесті
Яловичина в тесті — вельми складне в приготуванні блюдо англійської кухні, але воно того варто. Особисто я готую цю страву тільки на урочистості, в звичайний день готувати яловичину в тесті — занадто клопітно. опис приготування: Яловичина в тесті — дуже веселе блюдо, люблю його готувати. Проте...
Груша, запечена в тесті
груша, запечена в тесті, здатна не тільки прикрасити святковий стіл, але і стати чудовим завершенням романтичного вечері. Цей чудовий десерт і виглядає ефектно, і дуже смачний! опис приготування: Приготувати це блюдо не так вже й складно, особливо якщо використовувати готове листкове тісто — д...