Рецепт Галета на гарбузовому тесті з айвою

Рецепт Галета на гарбузовому тесті з айвою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
На вулиці похмуро і сльоту, хочеться яскравих фарб і тепла. Сьогодні пригощу вас осінньої смачною випічкою на швидку руку. Яскраве хрустке тісто з додаванням гарбуза в основі і ароматна айва в начинці.

опис приготування:

Основа будь-якої галети - пісочне тісто, начинка - на ваш смак: солона або солодка. Перед вами рецепт, як приготувати галети на гарбузовому тесті з айвою. Покроковий рецепт дивіться нижче.


  • гарбуз запечена— 200 грам
  • Борошно пшеничне— 150 грам
  • Борошно ц / зернова— 100 грам
  • Вершкове масло— 130 грам(110 г — в тісто; 20 г — в начинку)
  • цукор— 4 Ст. ложки(2 ст. L. — в тісто; 2 ст. L. — в начинку)
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • айва— 2 штуки(велика)
  • крохмаль— 1 Чайна ложка
  • жовток— 1 штука
Галета на гарбузовому тесті з айвою - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. айву вимийте. Гарбуз заздалегідь очистіть і наріжте на скибочки. Поставте запікатися в духовку при 200 ° С 35 хвилин.

Галета на гарбузовому тесті з айвою - фото крок 2 З'єднайте в глибокій мисці інгредієнти для тіста: борошно, розпушувач, цукор (2 ст. л.), холодне вершкове масло, запечену гарбуз і замісіть м'яке тісто. Залежно від соковитості гарбуза регулюйте кількість борошна, її може знадобитися трохи більше або менше. Тісто має зібратися в кулю і не прилипати до рук. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште в холодильнику на 40-50 хвилин.

Галета на гарбузовому тесті з айвою - фото крок 3 Тим часом підготуйте продукти для начинки. айву очистіть, розріжте на скибочки. provara 2-3 хвилини при закритій кришці з невеликою кількістю води, дайте стекти.

Галета на гарбузовому тесті з айвою - фото крок 4 Тісто розкачати на пергаменті в тонкий пласт (5 мм), посипте крохмалем.

Галета на гарбузовому тесті з айвою - фото крок 5 Додайте по тесту скибочки айви, присипте їх цукром.

Галета на гарбузовому тесті з айвою - фото крок 6 Загорніть краї тіста за допомогою пергаменту, і злегка притисніть. Верх тесту змастіть сумішшю жовтка і 1 ст. L. води. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 40-45 хвилин. остудіть пиріг.

Галета на гарбузовому тесті з айвою - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Горбуші, запечена в тесті

Вегетаріанська шаурма

У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...

Фарш в тесті

Фарш в тесті

Котлети в тісті в дитинстві були моєю улюбленою випічкою поряд зі смаженими пиріжками з повидлом. зараз, навіть якщо хтось купує випічку, котлету купить навряд чи. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться готове листкове тісто і м'ясний фарш. Дивимося рецепт і строго йом...

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...

Яловичина в тесті

Яловичина в тесті

Яловичина в тесті — вельми складне в приготуванні блюдо англійської кухні, але воно того варто. Особисто я готую цю страву тільки на урочистості, в звичайний день готувати яловичину в тесті — занадто клопітно. опис приготування: Яловичина в тесті — дуже веселе блюдо, люблю його готувати. Проте...

Груша, запечена в тесті

Груша, запечена в тесті

груша, запечена в тесті, здатна не тільки прикрасити святковий стіл, але і стати чудовим завершенням романтичного вечері. Цей чудовий десерт і виглядає ефектно, і дуже смачний! опис приготування: Приготувати це блюдо не так вже й складно, особливо якщо використовувати готове листкове тісто — д...