Рецепт Груша, запечена в тесті

Рецепт Груша, запечена в тесті
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
груша, запечена в тесті, здатна не тільки прикрасити святковий стіл, але і стати чудовим завершенням романтичного вечері. Цей чудовий десерт і виглядає ефектно, і дуже смачний!

опис приготування:

Приготувати це блюдо не так вже й складно, особливо якщо використовувати готове листкове тісто — для кожної господині це просто знахідка! Отже, рецепт приготування груші, запеченої в тісті — до вашої уваги!

  • Груші твердих сортів— 4 штуки
  • вода— 1 літр
  • цукор— 1 Склянка
  • мед— 0,5 склянки
  • обкладинка— 2 штуки
  • Тісто листкове готове— 0,5 кілограма
  • лимон— 0,5 штуки
  • кардамон— За смаком
груша, запечена в тесті - фото крок 1 Груші вимити і гострим ножем очистити від шкірки.

груша, запечена в тесті - фото крок 2 закип'ятити воду, додати в неї цукор і мед, постійно помішуючи довести до повного розчинення.

груша, запечена в тесті - фото крок 3 Викласти в сироп спеції, лимон і груші. Варити на повільному вогні до готовності фруктів - перевірити її легко за допомогою зубочистки або вилки: м'якоть повинна легко протикати. Стиглі м'які груші можуть бути готові хвилин через 10-15, жорстким плодам потрібно в два рази більше часу.

груша, запечена в тесті - фото крок 4 Готові груші вийняти з сиропу і остудити.

груша, запечена в тесті - фото крок 5 тісто розкачати, нарізати на смужки. Кожну грушу обернути в смужку тесту, а на черешки, якщо вийде, прикріпити листочки з тіста - насправді зробити їх дуже легко, а виглядають після випічки вони просто приголомшливо!:)

груша, запечена в тесті - фото крок 6 Викладаємо груші на застелений пергаментним папером деко і випікаємо при температурі 180-190С приблизно 20 хвилин - до тих пір, поки тісто не стане золотистим і хрустким.

груша, запечена в тесті - фото крок 7 Готові груші поставити на тарілку з гарячим сиропом, прикрасити паличками кориці, листочками м'яти, гарячим шоколадом - в загальному, ніж душа забажає!
Смачного!

Подібні рецепти

Груша з сиром дор блю

Запечена груша

Незвичайне поєднання солодких груш з гострим солонуватий смак благородного сиру дор блю - ласощі для справжніх гурманів! Як приготувати грушу з сиром дор блю? Простіше простого! опис приготування: Пікантний смак і красивий зовнішній вигляд цієї страви обов'язково вам сподобаються! До того ж, п...

Груша в карамельному сиропі

Груша в карамельному сиропі

Дуже просте блюдо , сподобається діткам. кількість порцій: 1-2 Цукор "; Містраль" тростинний нерафінований коричневий— 1 грам(100 грам) груша— 1 штука(1 штука) вода— 1 Ст. ложка(2 ст.ложки) Нам знадобиться: Цукор "; Містраль" тростинний нерафінований коричневий і воду, додаємо в каст...

Горбуші, запечена в тесті

Горбуші, запечена в тесті

У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...

Фарш в тесті

Фарш в тесті

Котлети в тісті в дитинстві були моєю улюбленою випічкою поряд зі смаженими пиріжками з повидлом. зараз, навіть якщо хтось купує випічку, котлету купить навряд чи. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться готове листкове тісто і м'ясний фарш. Дивимося рецепт і строго йом...

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...