Рецепт Яловичина в тесті

Рецепт Яловичина в тесті
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Яловичина в тесті — вельми складне в приготуванні блюдо англійської кухні, але воно того варто. Особисто я готую цю страву тільки на урочистості, в звичайний день готувати яловичину в тесті — занадто клопітно.

опис приготування:

Яловичина в тесті — дуже веселе блюдо, люблю його готувати. Проте приготування забирає багато сил (особисто у мене). Познайомилася з цим рецептом я в інтернеті. Класичний рецепт яловичини в тесті називається має англійську назву "; Веллінгтон ";, однак цей рецепт — трохи змінений, тому я вирішила назвати його інакше. Якщо вам цікаво, в раз.

До речі, на гарнір до цієї страви потрібно обов'язково подавати обсмажений або запечена картопля! Це ідеальне поєднання, вважається класичним в англійській кухні.

Читайте, як приготувати яловичину в тесті — сподіваюся, мій рецепт вас надихне на приготування цього непростого, але жахливо смачної страви.

хай щастить!

  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • гриби— 500 грам(печериці)
  • Заморожене листкове тісто— 250 грам
  • гірчичний— — За смаком
  • Цибуля— 1 штука
  • Яєчний жовток— 1 штука
  • упаковка бекону— 150-200 грам
Яловичина в тесті - фото крок 1 Наводимо шматок м'яса в порядок — промиваємо, просушуємо, видаляємо жир і плівочки. солимо, перчимо і відправляємо на сковорідку в велику кількість масла обсмажувати

Яловичина в тесті - фото крок 2 Обсмажуємо шматок з усіх боків до апетитної скориночки.

Яловичина в тесті - фото крок 3 Потім шматочок м'яса викладаємо на тарілку.

Яловичина в тесті - фото крок 4 Повністю вимазувати його в гірчиці.

Яловичина в тесті - фото крок 5 У тій же сковорідці, де обсмажували м'ясо, тепер обсмажуємо цибулю. В цей же час за допомогою кухонного комбайна або блендера подрібнюємо гриби. Я використовувала коричневі печериці, тому вийшов такий цікавий колір.

Яловичина в тесті - фото крок 6 Гриби додаємо до цибулі на сковорідку і обсмажуємо їх, поки повністю не википить рідина з грибів.

Яловичина в тесті - фото крок 7 На харчову плівку викладаємо бекон.

Яловичина в тесті - фото крок 8 На нього рівним шаром викладаємо грибну масу.

Яловичина в тесті - фото крок 9 У центр кладемо шматок обсмаженої вирізки і гарненько все замотуємо. Виходить ось такий милий кубик. Відправляємо його на деякий час в холодильник.

Яловичина в тесті - фото крок 10 На шматок тіста, izmazannиy yaichnиm zheltkom, викладаємо наш м'ясної кубик (не забудемо зняти плівку!!) і загортаємо його.

Яловичина в тесті - фото крок 11 Робимо такі надрізи. Зовні тісто також змащуємо яєчним жовтком. Кладемо наш пиріг на деко і відправляємо запікатися в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Яловичина в тесті - фото крок 12 Потім наш пиріг дістаємо і нарізаємо. Готово!

Подібні рецепти

Горбуші, запечена в тесті

Яловичина в тесті в духовці

У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...

Фарш в тесті

Фарш в тесті

Котлети в тісті в дитинстві були моєю улюбленою випічкою поряд зі смаженими пиріжками з повидлом. зараз, навіть якщо хтось купує випічку, котлету купить навряд чи. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться готове листкове тісто і м'ясний фарш. Дивимося рецепт і строго йом...

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...

Галета на гарбузовому тесті з айвою

Галета на гарбузовому тесті з айвою

На вулиці похмуро і сльоту, хочеться яскравих фарб і тепла. Сьогодні пригощу вас осінньої смачною випічкою на швидку руку. Яскраве хрустке тісто з додаванням гарбуза в основі і ароматна айва в начинці. опис приготування: Основа будь-якої галети - пісочне тісто, начинка - на ваш смак: солона аб...

Груша, запечена в тесті

Груша, запечена в тесті

груша, запечена в тесті, здатна не тільки прикрасити святковий стіл, але і стати чудовим завершенням романтичного вечері. Цей чудовий десерт і виглядає ефектно, і дуже смачний! опис приготування: Приготувати це блюдо не так вже й складно, особливо якщо використовувати готове листкове тісто — д...