Рецепт Фарширована форель в тесті

Рецепт Фарширована форель в тесті
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті!

опис приготування:

Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розряду середньої складності. але результат, виразно того варто. дивіться далі, як приготувати цю смакоту. Рибу я брала форель, але можна взяти будь-яку червону рибку, на фарш у мене тріска, але знову-таки, підійде будь-яка біла риба з нейтральним смаком. У начинку можна додати будь-які овочі, які вам подобаються і які будуть гармоніювати зі смаком вашої риби. Тісто листкове дріжджове, у мене покупне. страва, просто бомба, дуже смачно, вишукано, відмінний вибір до святкового столу. приємного!

  • Форель або інша червона риба— 2 кілограма
  • Тріска або інша біла риба— 250 грам
  • яйця— 2 штуки
  • морква— 2 штуки(1 для начинки і 1 для бульйону)
  • Стручкова квасоля— 75 грам
  • Зелений горошок— 75 грам
  • асорті зелені— 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Чорний перець горошок— 3 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Фарширована форель в тесті - фото крок 1 Одну морквину і цибулю почистіть і поріжте, зелень помийте.

Фарширована форель в тесті - фото крок 2 Покладіть овочі та зелень в воду, додайте чорний перець горошком і зваріть бульйон.

Фарширована форель в тесті - фото крок 3 Поки вариться бульйон, обробити форель. Витягніть кістки і хребет, але не розрізати шкіру.

Фарширована форель в тесті - фото крок 4 Другу морквину почистіть і наріжте дрібними кубиками.

Фарширована форель в тесті - фото крок 5 Стручкову квасолю відваріть і також наріжте дрібними шматочками.

Фарширована форель в тесті - фото крок 6 З білої риби зробіть фарш з допомогою блендера. додайте яйця.

Фарширована форель в тесті - фото крок 7 фарсі сіль, додайте в нього дрібно нарізану моркву, горошок і стручкову квасолю. Гарненько все перемішайте.

Фарширована форель в тесті - фото крок 8 Нафаршіруйте форель фаршем і загорніть в харчову плівку.

Фарширована форель в тесті - фото крок 9 Коли бульйон закипить, опустіть в нього рибу і зубочисткою зробіть маленькі проколи. Відваріть рибу в бульйоні 15 хвилин.

Фарширована форель в тесті - фото крок 10 Коли риба звариться, акуратно зніміть з неї плівку і звільніть від шкіри.

Фарширована форель в тесті - фото крок 11 Тісто розкачати і відразу покладіть на деко. На тісто зверху покладіть рибу посередині, щоб краю залишилися вільними.

Фарширована форель в тесті - фото крок 12 Загорніть рибку вільними краями тіста, що б вона повністю була загорнута.

Фарширована форель в тесті - фото крок 13 Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Блюдо готово!

Подібні рецепти

Форель на грилі з сальсою Верде

Форель, фарширована грибами

Вишукане блюдо до святкової вечері. Запечена форель маринована в лимонному соку. опис приготування: 1. Замаринувати рибу в лимонному соці. 2. Промаслити форель з обох сторін. Підсмажувати на розігрітому грилі 8 хвилин з одного боку, потім перевернути і готувати ще приблизно 5 хвилин. 3. Між ін...

Форель з маслинами і каперсами

Форель з маслинами і каперсами

Рецепт приготування запеченої форелі з маслинами, каперсами і лимоном. опис приготування: нагріти духовку. Викласти форель шкірою вниз, на двох аркушах для випічки. Злегка змастити верхню частину риби оливковою олією, приправити сіллю і перцем. випікати, поки риба не буде легко проколювати ви...

Форель з яблуками

Форель з яблуками

Рецепт приготування запеченої форелі з яблуками і соусом з гірчиці і каперсів. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати. Викласти яблука розрізаною стороною вго...

Форель севанская

Форель севанская

Готуємо севанская форель в домашніх умовах. Цей спрощений рецепт дозволить приготувати страву на швидку руку. смачно, просто, корисно. обов'язково спробуйте! опис приготування: севанская форель — блюдо національної вірменської кухні, яке при наявності вправності може приготуватися менш ніж за ...

Форель в воке

Форель в воке

Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...