Рецепт Фарш в тесті
Котлети в тісті в дитинстві були моєю улюбленою випічкою поряд зі смаженими пиріжками з повидлом. зараз, навіть якщо хтось купує випічку, котлету купить навряд чи.
опис приготування:
Для приготування цієї страви нам знадобиться готове листкове тісто і м'ясний фарш. Дивимося рецепт і строго йому слідуємо. Удачі в приготуванні!
- Курячі грудки— 1 кілограм
- Черства булочка хліба— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
- яйце— За смаком
- Листкове тісто— 500 грам
фарш вимішуємо, а потім відбиваємо (набираємо в руки і кидаємо в блюдо або на стіл, звичайно, запобігаючи розльоту). Так він став пишним і повітряним.
Яйця я в фарш не кладу, він сильно скріплює фарш, а без яєць котлети виходять дуже ніжні. Панірувати їх теж не треба, просто мокрими руками формуємо котлети і викладаємо на сковороду з гарячим маслом.
Котлети нам будуть потрібні двох різних форм. Для «Колоска» нам потрібні вузькі видовжені батончики. Обсмажуємо їх швидко з двох сторін до рум'яної скоринки, але до готовності не доводимо, так як буде ще запікання в духовці.
Знімаємо котлети зі сковороди і даємо охолонути.
Тісто заздалегідь размораживаем, але не до кінця, а щоб розділити на окремі листи.
Розкачуємо тісто (листкове тісто розкочують в одному напрямку), нарізаємо його на прямокутники, а потім надрезаем з кожного боку по діагоналі ялинкою. Кладемо на прямокутник котлету і починаємо заплітати косичку, накладаючи смужки внахлест по черзі.
Заплетені в «колоски» котлети викладаємо на деко, змащений маслом, тісто змащуємо збитим яйцем і випікаємо 20 хвилин до рум'яності при 180 градусах.
Наступній частині котлет надаємо форму круглих лепешечек.
Для того щоб їх обплести тестом, ми тісто нарізаємо на вузькі смужки. довжина смужок 15 см.
Смужки кладемо променями внахлест. Можна брати три або чотири смужки, в залежності від цього простір між кошиком буде більше або менше. Промені з'єднуємо в центрі над котлетою, формуючи «гудзик», виходить «бубонець».
Запікаємо котлети так само, як і «колоски».
Подібні рецепти
Капуста в тесті
Для супу або для гасіння фрикадельки — прекрасне доповнення. Рецепт фаршу для фрикадельок для супу на всі випадки життя! опис приготування: Для приготування фаршу для фрикадельок для супу я беру курятину — грудки. Перемелюю їх на фарш, це просто і швидко. До речі, отримані фрикадельки я викори...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...
Фарш куриный со свининой
Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...
Фарш на сковороді
Нагодувати голодну сім'ю вам допоможе рецепт фаршу на сковороді. Приготування не забере багато часу і сил, проте страва вийде дуже ситне. Типове блюдо домашньої кухні — просто і смачно. опис приготування: Мати в холодильнику упаковку фаршу завжди корисно, тому що фарш — це така штука, з якої б...
Фарш з овочами в мультиварці
Сьогодні ми перенесемося в одну з таверн Греції і спробуємо приготувати фарш з овочами за мотивами грецької національної страви, ну а оскільки часу не завжди вистачає, готуватимемо в мультиварці. опис приготування: Спочатку ми зробимо фарш, промиємо, Чистий і narezhem їсти фрукти. А потім почн...