Рецепт Еклери по Дюканов

Рецепт Еклери по Дюканов
Кількість порцій: 4-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
тим, хто сидить на дете Дюка, іноді теж можна ласувати смачненьким! І я вам розповім, як приготувати еклери по Дюканов, вони нітрохи не поступаються класичним! Спробуйте обов'язково, рекомендую!

опис приготування:

розповім, як приготувати еклери по Дюканов. виходить, як я і сказала, нітрохи не гірше оригінального рецепта, а навіть краще, як на мене, тому що таке тісто набагато швидше зробити. Тут немає борошна і шкідливих вуглеводів, так що рецепт повністю відповідає "; безвуглеводної" етапу дієти. Але і начинку ви, значить, теж повинні приготувати не калорійну, тоді вийде дієтичний рецепт!

  • Крохмаль кукурудзяний— 40 грам
  • Клейковина— 30 грам
  • вода— 130 мілілітрів
  • яйця— 2 штуки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • розпушувач— 1/2 чайних ложки
  • начинка— За смаком(вибирайте те, що не забороняє дієта Дюка)
Еклери по Дюканов - фото крок 1 1. Спочатку змішаємо між собою всі сухі компоненти. Окремо збиваємо яйця, поки маса трохи не збільшиться в об'ємі.

Еклери по Дюканов - фото крок 2 2. Додамо тепер до тесту збиті яйця і воду, перемішаємо ретельно. щоб вийшло приблизно таке ось тісто.

Еклери по Дюканов - фото крок 3 3. На деко акуратно викладаємо ось такі невеликі кульки. Запікаємо приблизно півгодини при 190 градусах в духовці. Намагайтеся духовку при готуванні не відкривати, вони можуть впасти! Для більш естетичного вигляду тісто можна видавлювати через спеціальні кулінарні шприци.

Еклери по Дюканов - фото крок 4 4. І ось вже готові і трохи охолонули еклери можна розрізати навпіл, помістіть всередину улюблену начинку!

Подібні рецепти

Еклери з заварного тіста з білими грибами

Еклери (класичний рецепт)

Це дуже незвичайне і красиве блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл: ніжні еклери з заварного тіста з сирно-грибною начинкою. Випічка не солодке, але повинна сподобається і діткам! опис приготування: Хочу порекомендувати вам цей класичний рецепт приготування еклерів з заварного т...

Еклери «Полуниця з вершками»

Еклери «Полуниця з вершками»

чудові еклери! ніжні, дуже полуничні та ароматні. Ніжне заварне тісто і повітряний крем… Насолода в кожному шматочку! опис приготування: Уявляю класику жанру — поєднання ароматної полуниці і ніжних вершків. Класичне заварне тісто наповніть повітряним полуничним кремом і всіх дегустують буде не...

Еклери по ГОСТу

Еклери по ГОСТу

Для мене в топі тістечок еклери на першому місці. Тому я завжди була в пошуках ідеального рецепта цього легендарного ласощі. Запропонований рецепт по ГОСТу близький до нього. Із задоволенням ділюся ним! опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт еклерів, то він перед вами. рецепт прос...

Грибний суп по Дюканов

Грибний суп по Дюканов

Соковитий і апетитний суп з грибів з Дюканов можна приготувати за лічені хвилини, причому він не додасть вам зайвих сантиметрів в талії — так як практично не містить вуглеводів! опис приготування: Суп з печериць можна готувати хоч кожен день і він не набридає, так як оксамитовий смак і ніжніст...

Хліб по Дюканов в мультиварці

Хліб по Дюканов в мультиварці

Домашня випічка - це завжди дуже смачно. Від неї ще спробуй відірвися! Я пропоную вам дуже простий, але досить вдалий варіант, як приготувати хліб по Дюканов в мультиварці. опис приготування: 1. У глибоку миску вбийте яйця, збийте їх виделкою з дрібкою солі. 2. Додайте за смаком трохи стевії а...