Рецепт Грибна підлива з вершками

Рецепт Грибна підлива з вершками
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги!

опис приготування:

Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати.

  • Свіжі білі групи— 100 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • вершки— 250 мілілітрів
  • кмин сухий— 0,5 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
  • Перець чорний мелений— 1/3 чайних ложки
  • сіль— 1/3 чайних ложки
  • пучок кропу— 0,5 штуки
Грибна підлива з вершками - фото крок 1 Для приготування грибного соусу нам знадобляться білі гриби, вершкове масло, ріпчаста цибуля, вершки 10 %, кмин, сіль, кріп, чорний мелений перець.

Грибна підлива з вершками - фото крок 2 Білі гриби необхідно ретельно помити під проточною водою, ножем почистити ніжки і нарізати дрібними кубиками.

Грибна підлива з вершками - фото крок 3 Ріпчасту цибулю також подрібнити.

Грибна підлива з вершками - фото крок 4 На вершковому маслі обсмажити цибулю.

Грибна підлива з вершками - фото крок 5 Додати до нього нарізані гриби.

Грибна підлива з вершками - фото крок 6 Обсмажувати цибулю з грибами близько 8 хвилин на середньому вогні, постійно заважаючи.

Грибна підлива з вершками - фото крок 7 Далі вливаємо вершки, солимо, перчимо до смаку і додаємо кмин. Тушкуємо без кришки близько 5 хвилин і під кришкою на повільному вогні ще близько 8 хвилин, періодично помішуючи.

Грибна підлива з вершками - фото крок 8 Далі вливаємо вершки, солимо, перчимо до смаку і додаємо кмин. Тушкуємо без кришки близько 5 хвилин і під кришкою на повільному вогні ще близько 8 хвилин, періодично помішуючи.

Подібні рецепти

Грибна підлива з печериць

Простий паску

Грибна підлива з печериць — відмінне доповнення до будь-якого гарніру, а ще особливо добре поєднується з картопляними пиріжками. Готується швидко і досить легко. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної підливи з печериць. Ароматна і в міру густа, ця підлива прикраси...

Грибна підлива зі сметаною

Грибна підлива зі сметаною

Це один з тих рецептів, які використовуються роками без будь-яких доповнень і змін. Простий і смачний рецепт страви, як приготувати грибну підливу зі сметаною, що підійде до каші або м'ясу. опис приготування: Підливу до столу подають ще гарячою. Ви можете зробити її про запас і перед подачею р...

Грибна підлива з сухих грибів

Грибна підлива з сухих грибів

Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необх...

Грибна підлива з сушених грибів

Грибна підлива з сушених грибів

Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...

Грибна підлива з заморожених грибів

Грибна підлива з заморожених грибів

Зробити будь-яке просте блюдо ще смачніше допоможе вам грибна підлива. Рекомендую простий рецепт приготування грибної підливи із заморожених грибів, стане в нагоді всім! Адже це дуже ароматно і смачно! опис приготування: Грибну підливу можна зробити двох видів: postnoy і nepostnoy. так, якщо х...