Рецепти muscleman.com.ua

Гречана локшина з овочами і креветками

Гречана локшина з овочами і креветками

Гречана локшина з овочами і креветками - смачне і корисне блюдо японської кухні. Така локшина досить калорійна (348 кілокалорія 100 м), але вважається дієтичною, т. до. легко засвоюється організмом. опис приготування: Подавайте гречану локшину з овочами і креветками гарячої як самостійну страв...

Грудки в сметанному соусі

Грудки в сметанному соусі

ніжні, соковиті і корисні — це грудки в сметанному соусі в домашніх умовах. Пропоную приготувати цю страву і побалувати своїх домашніх. Для спортсменів грудки також виявляться вельми корисними. опис приготування: Набридла звична смажена курка або ви на білковій дієті? Рекомендую приготувати г...

Шоколадний торт з кокосовою стружкою

Шоколадний торт з кокосовою стружкою

Прийшов час розповісти один рецепт, який я підслухала на Дні народження у подруги. Сьогодні збираюся спекти смачний десерт. ось, як приготувати шоколадний торт з кокосовою стружкою. опис приготування: Коли я готувала цей торт, мені було дуже цікаво, який вийде крем. Там і не крем же зовсім, а ...

Сквош з начинкою з рису

Сквош з начинкою з рису

Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Ледачі голубці у вершковому соусі

Рецепт приготування шоколадних сендвічів з начинкою з білого шоколаду, молока, цукру, вершків і жовтків. Замість зазначеної в рецепті начинки ви можете використовувати будь-який морозиво на ваш смак. кількість порцій: 6 цукор— 3/4 склянки яйце— 1 штука ванільний екстракт— 1 Чайна ложка какао-по...

Суп з вермішеллю

Суп з вермішеллю

Хочеться розповісти вам, як приготувати суп з вермішеллю. Цей рецепт також може сподобається вегетаріанцям, адже в складі ми не будемо використовувати м'ясний бульйон. Буде дуже смачно! опис приготування: При подачі рекомендується прикрасити суп рубаною зеленню, а подавати його слід гарячим. Т...

Сендвічі з морозивом

Сендвічі з морозивом

Рецепт приготування солодких сендвічів у вигляді сердечок з полуничним морозивом. опис приготування: У середній мисці просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити вершкове масло, ваніль і цукор. Додати яйця і молоко. Додати с...

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна - м'яка, гладенька, з приємним кислуватим присмаком лимона. Робиться вона дуже легко, спробуйте! можливо, саме така глазур буде вам до смаку. опис приготування: Готову глазур для паски лимонну необхідно відразу нанести на поверхню пасок. Вона легко і рівномірно лягає,...

Филе трески в духовке

Филе трески в духовке

розповідаю, как сделать филе трески в духовке правильно, чтобы рыба просто таяла у вас во рту, но была не безвкусной и не водянистой. Простое горячее блюдо, приготовить которое может каждый. опис приготування: гарячкові файл — доступный ингредиент, в замороженном виде эта рыба стоит довольно д...

Фондю з камамбером

Фондю з камамбером

Рецепт приготування французького фондю з сиру Камамбер, чебрецю і часнику. опис приготування: Фондю з камамбером - легка і чудова гаряча закуска. Для її приготування вам навіть не потрібно посуд. Фондю - відмінне блюдо як для романтичного вечора, так і для посиденьок з друзями. Замість скибочо...

Суп з ковбасою і капустою

Суп з ковбасою і капустою

Рецепт приготування легкого супу з простих інгредієнтів - ковбаси, картоплі і капусти. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і варити до м'якості, помішуючи, 2 до 3 хвилин. Додати часник і червоний перець ,готувати 1 хвилину. Додати картоплю і б...

Шоколадна «лава»

Шоколадна «лава»

Тістечко "; шоколадна лава" або "; шоколадний фондан" — дуже популярний десерт у всьому світі, а його назва, з французького, перекладається як тане серце. приголомшливе ласощі! Спробуйте! опис приготування: Цей вишуканий десерт готується дуже швидко і просто. Дотримуйтесь покроковим рекомендац...

Гороховый суп в скороварке

Гороховый суп в скороварке

За допомогою скороварки гороховий суп зварити швидко, легко і просто. Чи впорається навіть новачок. Мій рецепт горохового супу в скороварці — вам на допомогу! опис приготування: За допомогою скороварки ви зможете приготувати цей суп рази в 3-4 швидше, адже не дарма ця чудо-каструля так називає...

Суп з білих грибів свіжих

Суп з білих грибів свіжих

Осінь - грибна пора. Саме час приготувати ароматний супчик зі свіжих білих грибів, тільки що принесених з лісу. Готувати такий суп дуже просто. опис приготування: Білі гриби можна не мочити, а просто очистити і промити. готуємо зажарку, а потім все варимо разом з картоплею. Готовий суп зі свіж...

Шашлик грузинський

Шашлик грузинський

Ділюся своїм улюбленим рецептів приготування смачного шашлику зі свинини по-Кахетскі. опис приготування: Люблю цей шашлик за простоту і чудовий смак! Мариновать свиную грудинку рекомендую в уксусе, порт, солі і перці протягом 6 годин. Слідкуйте за описом процесу приготування і я докладно розпо...

Соте з баклажанів з перцем

Соте з баклажанів з перцем

У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...

Гуляш з червоним вином

Гуляш з червоним вином

Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...

Солоні грибочки

Солоні грибочки

Цей рецепт соління грибів перевірений часом і роками. Якщо ви шукаєте надійний спосіб, дивіться рецепт. Головне - зібрати свіжі їстівні грибочки, а як їх зберегти на зиму, ми зараз розповімо. опис приготування: Очистіть і промийте гриби, потім відваріть протягом півгодини в підсоленій воді. По...

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Що я точно готую не часто, так це субпродукти. Не багато рецепти з їх участю мені подобаються. Але це не означає, що немає хороших. Зараз поділюся саме таким вдалим варіантом. опис приготування: Як приготувати хе з курячих шлунків по-корейськи, ви прочитаєте прямо зараз трохи нижче. Я люблю ко...

Соєве м'ясо по-монгольські з кетчупом

Соєве м'ясо по-монгольські з кетчупом

Хочу поділитися з вами рецептом соєвого м'яса по-монгольські. це, мабуть, кращий спосіб приготування соєвого текстура! Він виходить соковитим, насиченим за смаком і дуже смачним! Таке блюдо ідеально підходить для пісного меню. опис приготування: Головна ідея цього рецепта - на початку обсмажит...