Рецепт Зливи мариновані

Рецепт Зливи мариновані
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.
Вам обов'язково необхідно дізнатися, як приготувати сливи мариновані, тому що такі фрукти неймовірно смачні і ароматні! Зверніть увагу, що для цього рецепта підійдуть тільки тверді сливи.

опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сливи мариновані - відмінне доповнення як до десертів, щоб додати гостроти і перчинки, так і до гарнірів, щоб зробити їх смак і аромат більш насиченими. Такі сливи стануть дуже приємною родзинкою в рисі. Мариновані сливи можна їсти просто так, прямо з банки. Вони стануть хорошим варіантом швидкого перекусу.

  • Зливи— 1 кілограм
  • цукор— 200 грам
  • оцет 9%  — 100 грам
  • Лавровий лист— 2-4 штук
  • Запашний перець— 10-15 штук
  • бадьян— 5-7 штук
Зливи мариновані - фото крок 1 1. Висипати сливи в миску, пересипте їх лавровим листом, запашним перцем горошком і бадьяном.

Зливи мариновані - фото крок 2 2. Приготуйте маринад. Для цього висипте цукор в каструлю, додайте оцет, перемішайте і поставте на вогонь. Коли цукор розчиниться і все закипить, залийте сливи таким маринадом.

Зливи мариновані - фото крок 3 3. Накрийте сливи тарілкою, придавите її трохи і залиште остигати. Проробіть таку процедуру п'ять днів, щоб сливи добре замаринувати.

Зливи мариновані - фото крок 4 На п'ятий день додайте в маринад гострий перчик, проваріть його трохи і вийміть з маринаду. Потім залийте останній раз сливи, дайте маринаду охолонути і розкладіть сливи по банкам. Смачного!

Подібні рецепти

Зливи, мариновані без закачування

Мариновані грузді смажені

Пропоную вам на пробу дивно смачні і пікантні сливи, мариновані без закачування в домашніх умовах. Ще не пробували готувати таку смакоту? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Це дуже оригінальний варіант, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Він припаде до смаку всім люб...

Зливи консервовані

Зливи консервовані

Щоб урізноманітнити зимові заготовки, приготуйте запас консервовані сливи. Вийде смачно і незвично. опис приготування: Минув той час, коли фрукти заготовляли на зиму в цілому вигляді. Раніше наші бабусі консервували яблука, груші і сливи, а взимку їли таке частування з великим задоволенням. За...

Зливи в сиропі на зиму

Зливи в сиропі на зиму

Зливи в сиропі на зиму — це справжня знахідка, адже вони можуть бути не тільки відмінним ласощами, але їх так само можна використовувати як основу для різних соусів, просочення тортів і так далі. опис приготування: Я пропоную вам цього літа крім компотів та варення зробити ще одну відмінну за...

Гриби мариновані з перцем

Гриби мариновані з перцем

У продажу є багато маринованих грибів. Але я пропоную приготувати їх з болгарським перцем в домашніх умовах. До речі, в магазинах я таких грибів не зустрічала. опис приготування: Мариновані гриби з перцем виходять дуже смачними. Маринується і перець і гриби, практично два в одному. Це відмінна...

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом

Рецепт приготування стейків з сьомги, маринованих в діжонськой гірчиці із зеленим салатом. Таке блюдо дуже добре подати на вечерю. опис приготування: Для такої страви в принципі ніякого гарніру не треба. Блюдо готується швидко, вийдуть ситним і дуже смачним. Лимонний сік— 2 Ст. ложки філе сь...