Рецепт Зливи мариновані
Вам обов'язково необхідно дізнатися, як приготувати сливи мариновані, тому що такі фрукти неймовірно смачні і ароматні! Зверніть увагу, що для цього рецепта підійдуть тільки тверді сливи.
опис приготування:
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сливи мариновані - відмінне доповнення як до десертів, щоб додати гостроти і перчинки, так і до гарнірів, щоб зробити їх смак і аромат більш насиченими. Такі сливи стануть дуже приємною родзинкою в рисі. Мариновані сливи можна їсти просто так, прямо з банки. Вони стануть хорошим варіантом швидкого перекусу.
- Зливи— 1 кілограм
- цукор— 200 грам
- оцет 9% — 100 грам
- Лавровий лист— 2-4 штук
- Запашний перець— 10-15 штук
- бадьян— 5-7 штук
2. Приготуйте маринад. Для цього висипте цукор в каструлю, додайте оцет, перемішайте і поставте на вогонь. Коли цукор розчиниться і все закипить, залийте сливи таким маринадом.
3. Накрийте сливи тарілкою, придавите її трохи і залиште остигати. Проробіть таку процедуру п'ять днів, щоб сливи добре замаринувати.
На п'ятий день додайте в маринад гострий перчик, проваріть його трохи і вийміть з маринаду. Потім залийте останній раз сливи, дайте маринаду охолонути і розкладіть сливи по банкам. Смачного!
Подібні рецепти
Мариновані грузді смажені
Пропоную вам на пробу дивно смачні і пікантні сливи, мариновані без закачування в домашніх умовах. Ще не пробували готувати таку смакоту? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Це дуже оригінальний варіант, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Він припаде до смаку всім люб...
Зливи консервовані
Щоб урізноманітнити зимові заготовки, приготуйте запас консервовані сливи. Вийде смачно і незвично. опис приготування: Минув той час, коли фрукти заготовляли на зиму в цілому вигляді. Раніше наші бабусі консервували яблука, груші і сливи, а взимку їли таке частування з великим задоволенням. За...
Зливи в сиропі на зиму
Зливи в сиропі на зиму — це справжня знахідка, адже вони можуть бути не тільки відмінним ласощами, але їх так само можна використовувати як основу для різних соусів, просочення тортів і так далі. опис приготування: Я пропоную вам цього літа крім компотів та варення зробити ще одну відмінну за...
Гриби мариновані з перцем
У продажу є багато маринованих грибів. Але я пропоную приготувати їх з болгарським перцем в домашніх умовах. До речі, в магазинах я таких грибів не зустрічала. опис приготування: Мариновані гриби з перцем виходять дуже смачними. Маринується і перець і гриби, практично два в одному. Це відмінна...
Стек із сьомги, мариновані в дижонской гірчиці із зеленим салатом
Рецепт приготування стейків з сьомги, маринованих в діжонськой гірчиці із зеленим салатом. Таке блюдо дуже добре подати на вечерю. опис приготування: Для такої страви в принципі ніякого гарніру не треба. Блюдо готується швидко, вийдуть ситним і дуже смачним. Лимонний сік— 2 Ст. ложки філе сь...