Рецепт Введення індоуткі
Суп з індоуткі з овочами припав до смаку навіть моєму чоловікові, який супи не шанує. Рецепт супу бачила в одній передачі, трохи поекспериментувати і залишилася задоволена!
опис приготування:
Домашній ситний суп, приготований з обсмажених ніжок індоуткі і свіжих овочів, якраз підходить в холодну пору, зігріє після довгої прогулянки всю сім'ю.
Ніжки індоуткі промити, просушити рушником і обсмажити на гарячій сковороді з маслом по 4 хвилини з кожного боку. Потім тонко нарізати трохи м'яса з стегнової частини кожної ніжки і відкласти в сторону.
У велику каструлю налити води, додати кубики бульйону. Коли вода закипить, кинути в каструлю ніжки індоуткі і нарізування з них м'ясо, сіль, перець. Варити на слабкому вогні близько 15 хвилин.
Далі беремося за овочі — добре їх промиваємо. Морква і імбир очищаємо. Шаткуємо морква і селера, червоний перець і зелену цибулю дрібно нарізаємо, спаржу розрізаємо навпіл, імбир трьом на тертці.
Всі овочі додаємо в каструлю, вливаємо соєвий соус. Доводимо до кипіння, потім варимо близько 10 хвилин на маленькому вогні.
Подаємо на стіл в глибоких тарілках, в кожну порцію супу додавши по ніжці індоуткі з нарізаним м'ясом.
Смачного!
- Ножки индоутки— 4 штуки
- морква— 1 штука
- селера— 2 штуки
- Червоний стручковий перець— 1 штука
- Зелена цибуля— 4 штуки
- Sparzha— 100 грам
- імбир— 1 грам(невеликий)
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- вода— 2 L
- Качиний бульйонний кубик— 4 штуки(можно заменить на куриный)
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Ніжки індоуткі промити, просушити рушником і обсмажити на гарячій сковороді з маслом по 4 хвилини з кожного боку. Потім тонко нарізати трохи м'яса з стегнової частини кожної ніжки і відкласти в сторону.
У велику каструлю налити води, додати кубики бульйону. Коли вода закипить, кинути в каструлю ніжки індоуткі і нарізування з них м'ясо, сіль, перець. Варити на слабкому вогні близько 15 хвилин.
Далі беремося за овочі — добре їх промиваємо. Морква і імбир очищаємо. Шаткуємо морква і селера, червоний перець і зелену цибулю дрібно нарізаємо, спаржу розрізаємо навпіл, імбир трьом на тертці.
Всі овочі додаємо в каструлю, вливаємо соєвий соус. Доводимо до кипіння, потім варимо близько 10 хвилин на маленькому вогні.
Подаємо на стіл в глибоких тарілках, в кожну порцію супу додавши по ніжці індоуткі з нарізаним м'ясом.
Смачного!
Подібні рецепти
Заварний крем для еклерів
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...