Рецепт Введення індоуткі

Рецепт Введення індоуткі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Суп з індоуткі з овочами припав до смаку навіть моєму чоловікові, який супи не шанує. Рецепт супу бачила в одній передачі, трохи поекспериментувати і залишилася задоволена!


опис приготування:

Домашній ситний суп, приготований з обсмажених ніжок індоуткі і свіжих овочів, якраз підходить в холодну пору, зігріє після довгої прогулянки всю сім'ю.

Ніжки індоуткі промити, просушити рушником і обсмажити на гарячій сковороді з маслом по 4 хвилини з кожного боку. Потім тонко нарізати трохи м'яса з стегнової частини кожної ніжки і відкласти в сторону.

У велику каструлю налити води, додати кубики бульйону. Коли вода закипить, кинути в каструлю ніжки індоуткі і нарізування з них м'ясо, сіль, перець. Варити на слабкому вогні близько 15 хвилин.

Далі беремося за овочі — добре їх промиваємо. Морква і імбир очищаємо. Шаткуємо морква і селера, червоний перець і зелену цибулю дрібно нарізаємо, спаржу розрізаємо навпіл, імбир трьом на тертці.

Всі овочі додаємо в каструлю, вливаємо соєвий соус. Доводимо до кипіння, потім варимо близько 10 хвилин на маленькому вогні.

Подаємо на стіл в глибоких тарілках, в кожну порцію супу додавши по ніжці індоуткі з нарізаним м'ясом.

Смачного!


  • Ножки индоутки— 4 штуки
  • морква— 1 штука
  • селера— 2 штуки
  • Червоний стручковий перець— 1 штука
  • Зелена цибуля— 4 штуки
  • Sparzha— 100 грам
  • імбир— 1 грам(невеликий)
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • вода— 2 L
  • Качиний бульйонний кубик— 4 штуки(можно заменить на куриный)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Домашній ситний суп, приготований з обсмажених ніжок індоуткі і свіжих овочів, якраз підходить в холодну пору, зігріє після довгої прогулянки всю сім'ю.

Ніжки індоуткі промити, просушити рушником і обсмажити на гарячій сковороді з маслом по 4 хвилини з кожного боку. Потім тонко нарізати трохи м'яса з стегнової частини кожної ніжки і відкласти в сторону.

У велику каструлю налити води, додати кубики бульйону. Коли вода закипить, кинути в каструлю ніжки індоуткі і нарізування з них м'ясо, сіль, перець. Варити на слабкому вогні близько 15 хвилин.

Далі беремося за овочі — добре їх промиваємо. Морква і імбир очищаємо. Шаткуємо морква і селера, червоний перець і зелену цибулю дрібно нарізаємо, спаржу розрізаємо навпіл, імбир трьом на тертці.

Всі овочі додаємо в каструлю, вливаємо соєвий соус. Доводимо до кипіння, потім варимо близько 10 хвилин на маленькому вогні.

Подаємо на стіл в глибоких тарілках, в кожну порцію супу додавши по ніжці індоуткі з нарізаним м'ясом.

Смачного!


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Десерт з кокосовим молоком

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...