Рецепт Яловичий антрекот з яблуками і цибулею

Рецепт Яловичий антрекот з яблуками і цибулею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 5 г. 30 хв.
Рецепт приготування яловичого антрекота з яблуками і цибулею. Дуже смачна страва, яке допоможе вам урізноманітнити ваше меню.

опис приготування:

У великій сковороді без ручки, покритої антипригарним харчовим спреєм, підсмажити філе з усіх боків. Перекласти в каструлю і поставити на слабкий вогонь. додайте воду, помішуючи; залити спекотне. посолити, додати соєвий соус, соус Вустершир і часниковий порошок. Зверху викласти яблука і цибуля. Накрити кришкою і готувати на слабкому вогні 5-6 годин або поки м'ясо не стане м'яким.

Дістати м'ясо і цибулю, дати постояти 15 хвилин до нарізки. Процідити отриману рідину в каструлю, прибираючи яблуко. Доведіть рідину до кипіння, варити поки не залишиться 2 склянки, близько 15 хвилин. З'єднати кукурудзяний крохмаль і холодну воду і змішати до отримання однорідної маси; додати соус Браунінг. Додати в киплячу рідину. Доведіть до кипіння, варити, помішуючи 2 хвилини або поки не загусне. Подавати з яловичиною та цибулею.


  • (3 фунт) яловичої вирізки, розрізати навпіл— 1 штука
  • води— 1 Склянка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • соєвого соусу— 1/2 чайних ложки
  • соусу Вустершир— 1/2 чайних ложки
  • часникового порошку— 1/4 чайних ложки
  • велика цибулина, нарізана— 1 штука
  • кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
  • холодної води— 2 Ст. ложки
  • соусу Браунінг— 1/8 чайних ложки
У великій сковороді без ручки, покритої антипригарним харчовим спреєм, підсмажити філе з усіх боків. Перекласти в каструлю і поставити на слабкий вогонь. додайте воду, помішуючи; залити спекотне. посолити, додати соєвий соус, соус Вустершир і часниковий порошок. Зверху викласти яблука і цибуля. Накрити кришкою і готувати на слабкому вогні 5-6 годин або поки м'ясо не стане м'яким.

Дістати м'ясо і цибулю, дати постояти 15 хвилин до нарізки. Процідити отриману рідину в каструлю, прибираючи яблуко. Доведіть рідину до кипіння, варити поки не залишиться 2 склянки, близько 15 хвилин. З'єднати кукурудзяний крохмаль і холодну воду і змішати до отримання однорідної маси; додати соус Браунінг. Додати в киплячу рідину. Доведіть до кипіння, варити, помішуючи 2 хвилини або поки не загусне. Подавати з яловичиною та цибулею.


Подібні рецепти

Яловичий рулет з макаронами

Антрекот з журавлиною

Незвичайний рецепт рулету, в якому тісто знаходиться не зовні, а всередині м'ясної оболонки опис приготування: Спочатку варимо макарони в киплячій підсоленій воді до готовності. Відкидаємо готові макарони на друшляк, щоб дати воді стекти. Потім додаємо масло, перемішуємо і залишаємо під закрит...

Яловичий язик з солоним огірком

Яловичий язик з солоним огірком

Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте! опис приготування: Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться к...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Яловичий стейк з пікантним картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини з картоплею, часником, гірчицею і салатом. опис приготування: Розігріти духовку до 245 градусів. Дрібно нарізати часник і посипати сіллю. використовуючи ніж, подрібнити часник, щоб зробити пасту. Викласти в невелику миску, додати чебрець і 1 столову ложку...

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Яловичий стейк з сальсою і квасолею

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...